Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiszitek valamilyen misztikus...

Nikki Cullen kérdése:

Hiszitek valamilyen misztikus lényekben? Pl: vámpír, vérfarkas, boszorkányok vagy esetleg ufók?

Figyelt kérdés

2021. máj. 29. 15:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Tisztességes politikus, becsületes ügyvéd.
2021. máj. 29. 16:04
 2/15 anonim ***** válasza:
62%

Elso nagy nagy!!! 😅😂

Az ufo mar bocs de teljesen mas kategoria!!! Az hogy a földön kivul is lehet élet arra elég nagy az esely! Tudtad azt hogy több milliárd GALAXIS létezik? Ha csak ezt nézzünk akkor biztos hogy van élet!

De a vámpir vérfarkas bármennyire is szeretnem de nincs! Mert;

1. Lenne valamilyen kézzel fogható bizonyíték! Pl teliholdkor üvöltés vagy pedig olyan áldozatok akiket szét marcangoltak vagy nincs meg a vérük! Igen kormány tudná titkolni a múltbeli eseményeket is de

2. Egy szűk réteg tudná a valóságot mivel a környezetükben történt

3. Elindulna a pletyka és terjedne ezt a kormány nem tudná megállítani!

4. A nagyszüleink vagy azok nagyszülei sokkal többet tudnának amikor a kormányok még nem voltak ennyire erősek! Lennének ovaintesek számunkra hogy pl teliholdkor ne menjünk ki vagy pedig este sem!!!

2021. máj. 29. 19:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Banya sok van a melóhelyemen.
2021. máj. 29. 19:11
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
már biztos hogy nincs sem vámpír, sem vérfarkas stb. vámpírokra van bizonyíték, hogy éltek több száz évvel ezelőtt, de ennyi.
2021. máj. 29. 20:26
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
4-es mi az a bizonyíték kérlek avasd be eme tudatlan bárányt…! 😅😅😂😂
2021. máj. 29. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:
43%
rengeteg olyan sírkövet találtak, ami “vaskerítéssel” körbe van véve, úgymond “bezárták” vele a sírkövet, erre pedig azt mondják, hogy a vámpíroknál használtak ilyet annó. sok olyan koponyát is találtak már, amiknek a szájában tőr van, valamilyen város/falu is van európában, ahol nagyon sok “bizonyítékot” találtak rájuk stb. nyilván ezek nem 100%-is bizonyítékok, de vámpírokra hivatkoztak ezekrexd
2021. máj. 30. 13:34
 7/15 anonim ***** válasza:
46%

“Xd” ezek nem bizonyítékok ez semmi!!!

Egyrészt az a nagyon sok nem sok mivel ennek lenne visszhangja a történelem széken és az európai történelem tanszéken de nincs…

A vámpirokat nem állítja meg a vas kerítés hanem nehány legendaban az ezüst de főleg a felszentelt dolgok! Ergo ha pap végzi a temetést sosem jöhet vissza egy halott sem!!! És ugye a temetéseket papok végzik már 1000 éve mert europa keresztény kontinens!

A tőr ami szájban van… ez is jo 😅😂 semmi legenda nincs erről a vámpirokat abszolut nem állítja ez meg hanem a karó a szívben! Alapból logikus hogy egy élőhalott nem hal meg ha szájba szúrják… ez a szájba szúrás inkabb tűnik egy inkvizíciós kínzó folyamatnak… pl kerékbe törés vagy pedig négyfelé szakítás lovak által…

Az a falu-városka mi is? Senki sem tudja a nevet de pedig szentül állítani kell hogy ott volt valami? Viccnél is rosszabb! Ez ilyen összeesküvéses vicc -.-“ komolyan csalódtam!

Egy nagyon buta és szánalmas alak lehetsz aki nem hogy a történelemmel nincs tisztában de még a vámpirok legendáival sem!

Nagyot csalódtam…

Amiket felsoroltál az minden lehet csak vámpir nem!

Ha vámpir akkor ezek lennének!

Karó a szívben

felszentelt földön temetés

kereszt sírhely

pap által

Esetleg ezüst rács de inkabb verfarkasokra jellemző az ezüst sebzés…

Esetleg még hogy levágják a végtagjait és máshol temetik el őket…!

De akár még fokhagyma a sírokon akár kőrisfa deszkák mert azon a gonosz nem tud átlépni!

Stb stb…

De nem! Mert;

Vas rács

Kés a szájban (vagy csak igazából késsel a kezébe temették el ami egy keresztény szokás volt főleg lovagoknál keresztes lovagoknál templomosoknál és ugye az évek során az ember csontvázzá vál amit fog kés ki esik a kezéből és pont a szájába…

A vas kerítés inkabb tűnik annak hogy a sír rablókat tartsa vissza mivel regi szokás hogy az értékeket magukkal tenették az emberek! Főleg a kardokat pajzsokat ami meg qurva értékes volt de nehány ékszert is!

2021. máj. 30. 14:00
 8/15 anonim ***** válasza:
43%
te utolsó, tesókám. 6-os vagyok, és igazán visszafoghatnád magad lol. írtam, hogy erre hivatkoznak. MÁSOK. azt írtam, amit olvastam. gondolom egy 13 éves gyerkőc vagy, aki most éli a vámpír favorizált időszakát és most látta a vámpírnaplók részeit, ezért megsértődtél rám, amiért olyat írtam le, amit más helyeken láttam, olvastam, miszerint ezeket “bizonyítéknak” mondják. az “xd” elég szarkasztikus egyébként, de nem tudom, hogy tisztában vagy - e ennek jelentésével, iykyk🤷🏼‍♀️ ez a gyakori kérdések honey, itt mindenki azt írja le, amit látott, olvasott stb. chill
2021. jún. 3. 17:43
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

a következőt, amit írtál pedig idézem: “Az a falu-városka mi is? Senki sem tudja a nevet de pedig szentül állítani kell hogy ott volt valami? Viccnél is rosszabb! Ez ilyen összeesküvéses vicc -.-“ komolyan csalódtam!“

most bocsánatot kéne kérjek, amiért nem emlékszem a nevére? keress utána, ha annyira érdekel, biztosan megtalálod.

2021. jún. 3. 17:48
 10/15 anonim ***** válasza:
46%

6-os 8-as gondolom te is ez voltal!

“ már biztos hogy nincs sem vámpír, sem vérfarkas stb. vámpírokra van bizonyíték, hogy éltek több száz évvel ezelőtt, de ennyi.”

A koromat inkabb hagyjad jó… valószínűleg idősebb vagyok nálad max talán pár evvel de ha annyira akarod tudni 22 vagyok! Nem nézek vámpir naplokat mert gagyi!

És mi az hogy visszafoghatnám magam! Itt okoskodsz hülyeségeket írsz aminek semmi köze semmihez sem népi folklórhoz sem pedig történelemhez!

Ettől függetlenül szeretem a természetfeletti dolgokat de mint csak játékok sorozatok olvasni való! Nem próbálom be adni hogy léteznek mert nincs rá semmi bizonyíték! Nem ügy mint te aki még hülyét is csinál magából és a történelemmel sincs tisztában…

Nem használtak az élőholtak ellen vas rácsot… hanem papi temetés volt megszentelt sírral és földdel eszes 😅😂

2021. jún. 3. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!