Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlatánok misztikus (vámpíro...

Ajánlatánok misztikus (vámpíros/vérfarkasos) sorozatokat?

Figyelt kérdés
A Vámpírnaplókat, Originalst, Legaciest, Teenwolfot láttam már. Ilyesmit keresnék, de szinkronos kéne, mert nem szeretem a feliratosokat.

2020. júl. 27. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Londoni rèmtörtènetek
2020. júl. 27. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Amerikai horror sztori. Van benne olyan részek, ahol boszik vannak stb.
2020. júl. 27. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Vérfarkasos pl. a Bitten, most gyors lecsekkoltam, ha jól látom van szinkron. Annyi az egész, hogy ez nem tinikről szól, fiatal felnőttek vannak benne. Sajnos más szinkronosat nem tudok, viszont a Bittent azt nagyon ajánlom, ha még nem láttad.
2020. júl. 27. 21:01
 4/6 anonim ***** válasza:
A rend. Netflixen elérhető. Máshol nemtudom hogy meg lehet e nézni. Nekem annyira nem jött be, kicsit gyenge, de nézz rá hátha neked tetszeni fog.
2020. júl. 30. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
True blood, Chilling adventures of Sabrina, The Secret Circle, Merlin, The Witcher.
2020. aug. 14. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Teen wolf, legjobb verfarkasos sorozat, vámpíros: vámpírnaplók ,annak a folyatasa a the originals, es annak a folytatasa a the legacie, film:vámpírakadémia,

Bitten is jo farkasos sorozat

2021. máj. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!