Milyen női parfümöket javasolnátok, amelyeknek misztikus, sötét, boszorkányos hangulatuk van?
Bújom a netet, fragranticát de szeretnék még több ötletet gyűjteni könnyen beszerezhető parfümökről amelyekre illik a fenti leírás. Nem szexi végzet asszonya, hanem a következő szavak hangulata: boszorkány, misztikus, mágia, gyógynövények, erdő, holló/varjú, zárkózottság, gótikus.
Tudom, hogy kicsit elvont de nagyon örülnék néhány ötletnek, ha beugrik akár egy női parfüm ezek alapján (vagy csak néhány szó alapján) nagyon megköszönném ha leírnád nekem.
Árat nem írok, drágábbtól a filléres csodákig jöhet minden.
Köszönöm!
Talán ez egy kicsit dark. Nekem volt, valami ilyesmi jutott róla eszembe mikor beleszagoltam. Ha találkozok még valamivel, megírom
Hmm sok ilyet tudok.
Őket ajànlom, de sajnos csak a határon túlra szállítanak ki, Erdélyben vannak rokonok, oda kérve jó lehet. A Salem nagyon fincsi.
Etsyn jóval kevesebben vannak már, de ezek:
A klasszikus Zoologist, innen pl a Moth, a Bat stb. Drága.
Innen pl a könyv-illat, a pumpkin pie, witching hour, vagy ha bizarrt akarsz, a zombi, a penész?
Guerlain Shaliimar
Ysl: Opium (kotel van benne)
Bvlgari : la vert kolni viz
Chanel Nr 19
Chanel 5
Midnightstinks a Tiktokon pont ezekkel a gótikus, boszis illatokkal foglalkozik. Ha valahol, na ott tuti kapsz ötleteket erre.
Paco Rabanne Black XS
Lush Death and Decay
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!