Mit gondoltok az olyan nőkről akik nem sminkelnek és nincs stílusuk?
24 vagyok, nem sminkelek és az öltözködési stílusom fekete nadrág és egy póló. Sose alakult ki stílusom. Illetve nem is sportolok.
Tudok hogy volt már ilyen kérdés de nem 2024-ben.
Stílusod úgy lesz, ha próbálgatod a ruhákat.
Miért nem próbálod első körben leutánozni anyukád, női rokonaid és barátnőid stílusát?
Nincs pénzem új ruhákra, de sok embernek nincs stílusa.
A kérdés csak az mit gondolnak erről az emberek. Meg kaptam már párszor hogy igénytelen vagyok (nem a szemembe mondták). Tiszta és ápolt vagyok, nálam az igénytelenség nem itt kezdődik ezért is lepődtem meg.
Azért írtam ki a kérdést hogy általánosságban mit gondolnak az ilyen nőkről. Aki 2024-ben nem sminkel és nem hord divatos ruhákat az már igénytelennek tűnik?
"Aki 2024-ben nem sminkel és nem hord divatos ruhákat az már igénytelennek tűnik?"
Van, aki szemében igen, van, akinek a szemében nem.
"Nincs pénzem új ruhákra,"
Turkálókban olcsóért lehet ruhákat venni.
"de sok embernek nincs stílusa"
Igen, és? Itt jelen esetben szerintem téged igenis zavar, hogy nincs stílusod, úgyhogy ne beszélj itt arról, hogy másnak sincs.
Mindenkinek VAN stílusa.
A fekete is egyfajta stílus.
Engem speciel sokkal jobban vonz a kevés smink és az egyszerű ruházat.
A divat pedig nem saját stílus, hanem valaki mások trendjének a követése. Másoknak történő megfelelés.
Ne másoknak felelj meg, hanem magadnak.
Számomra pl. egyáltalán nem lényeg a divat, sokkal inkább a kényelem, és hogy az adott ruha NEKEM tetszen (NEM másoknak, hanem MAGAMNAK )
34/Ffi
Lehet Pesten vannak jó turik de ahol élek nem. Kb ugyan annyiba kerülnek a ruhák mintha a boltból venném.
Engem nem zavar hogy nincs stílusom én el vagyok vele. Nekem nem fontosak a ruhák. Ha lenne pénzem se költeném ruhákra, nem ezen van most a hangsúly hanem azon hogy mit gondolnak az ilyen nőkről az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!