Miért ördögtől való minden nap a szennyesbe dobni a nadrágot?
Figyelt kérdés
Persze egész napos hordás után, akár a farmert is, pl egész napos izzasztó tömegközlekedés után.aug. 9. 12:06
1/6 Metionin válasza:
Nem ördögtől való az, ha koszos akkor koszos. Amikor naponta 2 órát retkes buszon meg állomás padján ültem, én is raktam a szennyesbe minden hordás után. Most is ha valamiben tömegközlekedésen ülök, megy egyből a szennyesbe. Ha csak autóban vagy napi pár órát van rajtam, akkor meg nem.
2/6 anonim válasza:
Ha egész nap rajtam van, irodában pl. én kidobom. Nem tudnám visszatenni a szekrénybe. Ha csak elszaladtam benne egy órára, akkor simán.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam, hogy nemcsak én vagyok ilyen :)
aug. 9. 13:01
4/6 anonim válasza:
Ha egész nap rajtam van, én is kidobom. Amikor hidegebb időjárás van, szóval télen például hordom pár órát a nadrágot, akkor azt nem szoktam mosásba dobni rögtön, viszont ha 10 órát rajtam van, akkor sokszor mindegy, mert én úgy érzem komfortosnak, hogy megy a mosásba, akkor is ha nem izzadtam meg. :) Meg amúgy tömegközlekedést használok napi szinten, szóval alapból mindig úgy érzem, hogy "retkes vagyok" a buszozás után. :D Szóval na, már csak a tömegközlekedés miatt is azért szeretem a szennyesbe dobni a ruhát napi szinten. Ha pl. csak elszaladok gyalog/autóval boltba, vagy kutyát sétáltatni, akkor azt a nadrágot nem dobom ki a szennyesbe, de egy hosszú nap után a nadrágot igen, vagy ha pedig buszoztam, akkor is általában megy a szennyesbe.
5/6 anonim válasza:
Nem ördögtől való, ha koszos akkor ez van. Nyilván így hamarabb tönkre fog menni.
6/6 anonim válasza:
Téged zavar, hogy minden nap szennyesbe dobod?
Ha nem, nincs ezzel probléma, nyilván attól is függ, összesen mennyi farmered van. Mindenki máshogy csinálja, én is ismerek olyat, aki naponta újat vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!