Zoknit egy nap után teszitek szennyesbe vagy ha csak pl. itthon van rajtatok akkor másnap is felveszitek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 19:38
1/11 anonim válasza:
itthon ált. másnap is felveszem
2/11 anonim válasza:
minden nap másikat veszek fel. Otthon odabent pedig mezítláb vagyok mindig.
3/11 anonim válasza:
Másnap is felveszem, ha itthon vagyok, aztán szennyes.
4/11 anonim válasza:
minden nap újat veszek fel, viszont vannak itthoni és "szép" zoknijaim is.
7/11 anonim válasza:
Az itthonit kétszer is felveszem, ha nem izzad bele a lában vagy nem lesz piszkos stb. A rendes zoknikat naponta cserélem.
9/11 anonim válasza:
én amikor egy nap utoljára hazaérek, és már sehova nem megyek, akkor mindig váltok zoknit, ha itthon van rajtam, este akkor is leveszem, másnap meg másikat veszek fel.
10/11 anonim válasza:
Ami napközben (munkában) rajtam volt, az este mindig megy a szennyesbe. Ha viszont pl. délután hazaérek, fürdök, és csak az alvás előtti néhány órára veszek fel a tiszta lábamra egy itthoni zoknit, azt másnap ugyanilyen pár órára még felveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!