Lányok, benneteket mennyire zavar, ha egy pasinak szőrös a háta, vagy a válla?
Figyelt kérdés
júl. 28. 12:49
1/8 anonim válasza:
Kb annyira, mint titeket, ha nekünk szőrös a lábunk, hónaljunk.
2/8 anonim válasza:
Azért a női láb más. Ha fekete gribboncs szőrök vannak rajta az kicsit se nőies. Én pedig hetero vagyok.
A hónalkutya ami meg már akkora hogy ugat, az genderfüggetlenül is igénytelen és büdös
3/8 anonim válasza:
Nem más. Nekem az említett dolgok éppúgy visszataszítóak. Ha szőrös, szőrtelenítse! L.
4/8 anonim válasza:
"Azért a női láb más. Ha fekete gribboncs szőrök vannak rajta az kicsit se nőies. Én pedig hetero vagyok."
Hetero pasiként a nők vonzanak, nem? A nők szőrösek. Ne ájulj el ettől a ténytől.
5/8 anonim válasza:
Zavar. Viszont nem szólok érte. Hogyha valaki nem jön rá magától hogy nem esztétikus, akkor nincs vele dolgom.
6/8 anonim válasza:
Amit 5-ös ír, nagyon igaz. Soha nem mondanám egy pasinak, hogy szedje a szőrét (nem vagyok olyan, mint ők, hogy átalakítanám a másikat), csak simán nem jövök össze azzal, aki igénytelen.
7/8 anonim válasza:
ha szeretem akkor semennyire. az idegenéhez ismeröshöz barátéhoz pedig nincs közöm
8/8 anonim válasza:
Kevés dolog undorít a világon, az egyik a bundás hát. A piheszőr természetesen nem probléma, de attól kifutok a világból, ha valakinek olyan hosszú a szőr a hátán, hogy fésülgetni és fonni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!