Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik a Vinted tapasztalataid?

Mik a Vinted tapasztalataid?

Figyelt kérdés

Van néhány ruhám,amik sosem voltak rajtam,meg a címke is rajtuk van,és olyan is van,amit csak megvételekor próbáltam fel,utána elő sem vettem.

Láttam néhány posztot,hogy megkapta a vevő a csomagot,és problémásnak jelentette,a Vinted ezt elfogadta,így megtarthatta a ruhát és a pénzt is

Leginkább én ettől parazok

Ezt meg lehet valahogy előzni?

Mármint,ha ilyen történne,hogyan tudnám bizonyítani,hogy a ruha valóban hibátlan állapotú volt,mikor én feladtam?

Miket tapasztaltal eddig?

júl. 20. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell mindent elhinni a neten. Bár most én is a neten mondok valamit.

Lakotársam szereti. Olcsó a kézbesítési díj, és csomó mindent adott vett már.

júl. 20. 18:24
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Mikor csomagolod be a terméket, videózd le. A videóban mutasd meg a terméket közelről, minden oldalát, hogy jól látszódjon az állapota, majd azt is, hogy becsomagolod. Szerintem ez elég bizonyító erejű lehet sok esetben, de persze, hallottam én is olyan esetről, amikor még is a másik félnek adott a Vinted igazat, de szerintem ez a videózás az, amit érdemes megtenni, szerintem ez sok esetben elég lehet. De amúgy én adtam el és vásároltam is, nekem sosem volt negatív tapasztalatom.
júl. 20. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Nekem van 120+ eladásom és eddig egy sem volt problémás. Van, bele lehet futni. Erre valók az értékelések. Aki kétes annak már a megrendeléskor lemondod a csomagot közös megegyezéssel és tiltod a profilját.

Magadat meg úgy tudod levédeni, hogy a ruhát körbe videózod, a csomagot is körbe videózod és ha baj van ezt beküldöd a Vintednek.

júl. 20. 18:26
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm ☺️

Gondoltam a videókra,de idetlennek gondoltam

Viszont így,hogy többen is mondjátok,mindenképpen úgy lesz

A csomagfeladas mennyire bonyolult?

júl. 20. 18:36
 5/7 anonim válasza:
17%
Nekem nem volt gondom vele eddig, pedig sokat használom. Használt bugyit is szoktam küldeni pasiknak.
júl. 20. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

A csomagfeladás nem bonyolult.

3 lehetőség van, Packeta, Foxpost vagy GLS. A GLS most jött be nemrég, szóval azt őszintén nem tudom hogy a GLS automata vagy GLS csomagponttal működik-e, de a Packetánál úgy van, hogy megkapod a kódot, és el kell menned egy Packeta csomagfeladó helyre, ahol bediktálod a kódot és ennyi. Az fontos, hogy Packetánál nem tudsz automatában feladni csomagot, szóval hiába létezik Packeta automata, Vintedes rendelést nem tudsz azzal feladni.

Foxpostnál pedig szintén kapsz egy kódot, azt pedig beütöd az automatába (bármelyik Foxpost automatában feladhatod), berakod a rekeszbe a csomagot és ennyi.

Egyáltalán nem bonyolult a feladás. Annyi, hogy megrendelést követően 5 napod van rá vagy a megrendelés törlődik. Nem bonyolult. Csak becsomagolod a terméket, és a kóddal elmész a feladóhelyre, ahol a kóddal berakod a rekeszbe vagy lediktálod a kódot a csomagponton az ott dolgozónak.

júl. 20. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
80%

Gls csomagot is automatában fel lehet adni, ugyanúgy beütöd a kódot mint foxpost feladásnál :) szerencsére egyszerű az is

júl. 20. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!