Vinteden megéri előresorolni egy egy drágább (6-7ezer forintos) termékem? Mik a tapasztalatok? Nektek bevált?
Én csak egyszer próbáltam meg. Nagyon sokan megnézték, nagyon sok szívecskét kapott, de nem vették meg. Illetve idővel igen, de akkor már rég nem volt előre sorolva.
Nem tudom mennyire releváns az én tapasztalatom, hiszen csak egyszer próbáltam ki :)
Mindeképpen releváns, köszi hogy leírtad:)
Várom még a tapasztalatokat
Szerintem megéri, mert nagyobb az esélyed. Ha jó a fő fotó akkor sokkal többen kattintanak rá, tehát annak is több az esélye hogy olyan nézi meg akinek pont akkor kell egy ilyen ruha.
Nekem most 3. napja van fennt egy ruhám, de már lassan 3x annyi ember nézte meg mint az elmúlt 1,5 hónap alatt. Így növeltem az esélyedet az eladásra. Persze simán lehet hogy pont így se kell senkinek.
Azért hozzátenném hogy sokan nagyon rossz képeket raknak fel, és semmit nem írnak a ruhákrol, gyakorlatilag nekem.kell nyomozni a részletekről. Múltkor éppen kerestem ruhát de meguntam 2 üzenet után. Vásárolok olyantól aki normálisnhirdetést ad fel.
Persze lehet hogy a tiéd nem ilyen, de szerintem sokszor ez is probléma. 3 napos Magyarországra csak 470 körül van, szerintem hétvégén érdemes kiprobalni mert olyankor az emberek jobban ráérnek nézelődni.
Hát én a nemzetközi 1 heteset néztem, talán az éri meg a legjobban
Én azért elég korrekt leírást is adok a termékről, szerintem a fotók is jók. Igaz, nem felvéve fotózom őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!