Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tapasztalatok a Clean Out...

Tapasztalatok a Clean Out -ról? olyan mint a vinted? bővebben cleanout.remixshop.com/hu. most botlottam bele először és sok jó holmim van a mit nem használunk ezért érdekelne

Figyelt kérdés

#clean out
ápr. 13. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, kipróbáltad azóta? Én is szemezek ezzel...
szept. 9. 12:47
 2/3 anonim válasza:

Beküldött 5 db bőrtáskáért 5 Ft-ot fizettek, ezek az oldalon 20.000 és 30.000 Ft ért lettek eladva.

8 db táskát küdtem be ezek közül 3 textil-t.

1 db bőrtáskát az oldalon valaki 20.000 Ft-ért vásárolt meg az oldalon, ezért nekem 5 Ft-ot fizettek ki.

A ruhákért 100-200 Ft-ot fizetnek ki és 10000 Ft körül vagy afölött adták el.

Már ha egyáltalán eladhatónak nyilvánítják, mert ha nem pénzt sem adnak érte.

Ha közösségi oldalon próbálom őket megkeresni őket letiltatnak facebook.

A felhasználói fiókot és a facebookfiókot is letiltatják, hogy ne tudj tiltakozni.

szept. 12. 13:52
 3/3 anonim válasza:

Semmit nem ajánlott beküldeni. 8 db táskát küdtem be ezek közül 3 db textil-t. A beküldött 5 db valódi bőrtáskákért 5 Ft-ot fizettek, bár ezek az oldalon 20.000 és 30.000 Ft-ért lettek eladva. Volt köztük vadonat új márkás is!

1 db bőrtáskát az oldalon valaki 20.000 Ft-ért vásárolt meg, ezért fizettek 5 Ft-ot. A többit nem nyilvánították eladhatónak, így bár az oldalon valakik megvették, én nem kaptam érte pénzt.

A ruhákért általában 100-200 Ft-ot fizetnek ki, ami jobb azt az oldalon 10000 Ft körül vagy afölött adták el.

Már ha egyáltalán eladhatónak nyilvánítják, mert ha nem, akkor pénzt nem fizetnek Neked érte.

Közösségi oldalon (facebook) próbáltam jelezni a problémát, ekkor letiltattak.

A r.shop felhasználói fiókot és a facebookfiókot is letiltatták, gondolom azért, hogy ne tudj tiltakozni. A ruhák közül több eltűnt.

szept. 12. 14:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!