Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálja mindenki a szőkéket?

Miért utálja mindenki a szőkéket?

Figyelt kérdés
Olvasom itt az ilyen kérdéseket és az összes csaj aki nem szőke olyanokat ír hogy a pasiknak azért jönnek be jobban a szőkék mert azok jobban kiismerhetőek meg ilyenek és hogy a barnákat nehéz meghódítani,az agyonfestett és műkörmös krvásan öltöző nők azok csak szőkék lehetnek,a barnák talpraesettek,a szőkék buták.Én természetes szőke vagyok régebben voltam már barna és vörös is és ugyanúgy tetszettem a pasiknak mindig,ez nem hajszíntől függ.Egyébként én ismerek nagyon buta barnát és nagyon okos szőkét is.
2010. okt. 31. 10:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
NEMÉRTEM AZ ÉN HOZZÁSZÓLÁSOMAT MIÉRT TÖRÖLTÉTEK,AMIBEN AZT FOGALMAZTAM HOGY A SÖTÉT HAJÚ LÁNYOK GUSZTUSTALANOK!!! BEZZEG AKI UGYANEZT ÍRTA A SZŐKÉKRŐL AZT NEM TÖRÖLTÉTEK!
2010. nov. 1. 12:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az adminok is utálják a szőkéket:D
2010. nov. 1. 13:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Jah,és én eredetileg szőke vagyok,valaki írta h hogy ha akarom akkor fessem be a hajamat szőkére.Az emberek azzal védekeznek hogy azért nem szeretik a szőkéket mert így meg úgy viselkednek,az a vicces hogy egy úgy van hogy a többség aki befesti szőkére a haját az buta barna,vörös vagy fekete és ők lesznek plázacicák,nem pedig az eredeti szőkék,és az embereknek azután kellene ítélkezniük miután megismertek egy embert.
2010. nov. 1. 13:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Jah,és eszembe jutott hogy van egy unokanővérek aminek sötétbarna a haja és utálja a szőkéket,csak az a fura hogy világ életében szőke akart lenni de nem állna jól neki.
2010. nov. 1. 13:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
12:13 mert a te megjegyzésed rasszista volt ( a cigányokra utaltál)...Ugy látszik te tényleg az ostoba szőkék közé tartozol..:D
2010. nov. 1. 17:09
 16/18 A kérdező kommentje:
*akinek,unokanővérem
2010. nov. 1. 21:45
 17/18 anonim válasza:
100%
Azért nem egy szőke rondaságot láttam már :P valakinek jól áll valakinek nem. De érdekes, a legtöbb szépségkirálynő barna hajú.:D akár tetszik akár nem..
2016. szept. 4. 16:14
 18/18 anonim válasza:
100%
Gyakorlatilag te sem vagy náluk különb amiért te meg a barna hajúakat fikázod!!! Ennyit erről, hülye szőke :P
2016. szept. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!