Miért utálja mindenki a szőkéket?
Én például nem utálom a szőkéket, sőt kimondottan szeretem a természetes, illetve a természetes hatású festett szőke frizurájú nőket is. Az alkattal össze nem passzoló (például mély tónusú mediterrán típusú nő festett szőke hajjal), vagy túl rikító külsőt, esetleg még jól látható, ápolatlanság benyomását keltő lenövéssel visszataszítónak tartom, és nem kedvelem. Az ilyen külsővel mutatkozó nőkről viszont többnyire ordít az egyszerűség...
34/f
Engem a buta nők taszítanak. Nem feltételezem, hogy minden szőke nő buta. Igazából nekem eleinte főleg a szőke lányok tetszettek, de most már mindenféle tetszik, nem hajszín alapján döntöm el, hogy tetszik-e vagy nem. Van egy szőke lánybarátom, akit folyton cikizek azzal, hogy szőke, de am jóban vagyunk, csak így barátilag.
Általánosságban azért tarthatják a szőke nőket butának, mert alapjában véve elég jól néznek ki és feltűnőek is. Na most ehhez hozzájön az az alapvető emberi tulajdonság, hogy minél kevesebb munkával akarjuk elérni a lehető legmagassabb célt. Tehát a szőke nők a testüket használva törnek előre és másznak fel a szamárlétrán, kihasználva néhány bamba férfit, akik képesek szexért pénzelni a macák plázázását, kozmetikázását stb-t. Az ilyen nőknek nem kell tanulni, tök mind1, milyen munkát találnak maguknak, mert úgyis eltartják őket. Luxusqrvák. Én bottal sem nyúlnék egy ilyenhez, de ha valakinek ez kell egészségére.
Am sztem nagyon vonzó, ha egy intelligens nő befesti szőkére a haját. Ez ilyen paradoxon dolog, hogy elelntétben van a intelligenciája a társadalmi néztekkel, hogy a szőke nők buták.
Nem utálják őket az emberek.A férfiak 80-90%-ának igenis tetszenek a szőke nők.Jobban felfigyelnek rájuk,mint egy barna lányra,akár buta akár nem.Bevallják vagy sem ,ez így van.A lányok általában féltékenyek egy feltűnőbb szőke lányra.Ez nem titok,így van ,hisz minden nő szeretne tetszeni a férfiaknak,és ha egy lány látja hogy a másik népszerűbb a férfiaknál minden követ próbál megmozgatni,h mindenki előtt leírja azt a lányt.
Nekem jégszőke hajam,van nem vagyok egyáltalán cicababás,utálom a műkörmöket és mondhatom egyáltalán nem követem a velem egyhajszínű többség szokásait és öltözködési stílusát.Intelligensnek tartom magam és sohasem változtatnám meg a hajszínemet valaki (esetleg egy férfi kedvéért).
Úgy hiszem ,hogy mindenkinek a saját útját kellene járnia és nem mások példáját követnie.Nem szabad egy kalap alá venni mindenkit..
17:06
ő egy újabb példa az általam említett barna/fekete lányokra.
(utolsó előtti válaszoló vtam)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!