Nagyon gáz ha striám van és úgy megyek strandra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon striás a bőröm, de tényleg nagyon durván, és ezért nem nagyon merek elmenni strandra. Szerintetek nagyon sokat nevetnének ki miatta? Tiszta pirosak még és nagyon látszanak.jún. 21. 00:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem alig lesz ott olyan ember akinek nincs....
3/7 anonim válasza:
Akik strandra mennek, azért mennek, hogy kikapcsolódjanak. A vásári kutyát nem érdekeli a striád, nyugi.
6/7 anonim válasza:
Pedig nagyon jól néz ki, és egyedi. Nem tudom mi a bajod vele
7/7 anonim válasza:
Nekem is vannak striáim a combomon tini köröm óta, mert hirtelen nőttem nagyot. Sosem voltam kövér, mégis ilyen.
De a strandon olyan embereket látni, hogy nekem az önbizalmamat javította. Rengeteg nagyon durvám elhízott nő és férfi, akik büszkén vállalják a pocakjukat, combjukat. (Pedig az nem a duci kategória...) Én kritikus vagyok magammal és nem szeretem mutogatni magam, strandon is inkább magamra tekerem a törülközőt, amikor nem vagyok a vízben, mert szégyellem a testem. De elnézést másokat én a felső 10%-ban voltam ott az alakommal, bőrhibáimmal együtt. A tökéletes alakú bikini modellek egy része is fotoshop+nekik más dolguk sincs, mint a testünket foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!