Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel a strandra...

Mit vegyek fel a strandra majdnem 100 kilós férfiként?

Figyelt kérdés
Egyik barátom szervezett egy bulit egy strandon. Eszem ágában nem lenne ilyen alkattal strandra menni, illetve egy korábbi sérülés miatt a hátam nagyon csúnya. De valahogy ki kell néznem és ki kell bírnom. Fecskét hanyagolom, ez egyértelmű. De valamit a felsőtestemmel is kezdenem kell. Láttam már lányokat, akik ruhában fürdenek, nem bikiniben, arra is vesznek fel valamit és úgy mennek a medencébe. Ez az ötlet nagyon tetszik, nagyon jól állt azoknak a lányoknak, akiket így láttam, de férfiként hogy tudnék hasonlót, mit vegyek felülre? Valahogy ki kell bírnom szégyenkezés nélkül. Segítsetek!

2023. aug. 20. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Én sem voltam kb. 17 éve semmi strandon, víz közelébe.. nagyon hiányzik az úszás :(
2023. aug. 20. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Láttam már férfit pólóban strandolni, de szerintem az hülyén néz ki. Vállald fel inkàbb a tested. Hidd el, nem azzal lesznek a többiek elfoglalva, hogy téged nézegessenek (és amúgy ők sem tökéletesek).
2023. aug. 20. 23:08
 3/8 Offerer válasza:
92%

Először is nyugodj meg, strandon kb. senki sem foglalkozik a másikkal, így veled sem igazán fognak. Mindenki élvezi a hőséget, vizet. Illetve nem csak te leszel ott közel 100 kilosan, hidd el.

Ha mégis ruhát ajánlanék akkor egy olyan fürdőnadrágot, amely combközépig ér, fontos, hogy a kőműves dekoltázs se látszódjon, ennyi az egész. 😁

2023. aug. 20. 23:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Vegyel egy szorfnadragot a quicksilver vagy billsbong boltban v rendelj toluk. A legtobb nacijuk kozvetlen tardfole er es kelloen bo es enyhen nyulik. Nem fog leszakadni.

A legjobb,ha fel tudod probalni.

Az a te dontesed kovetkezmenye,h nem sportolsz . Most ideje felvallalnod a donteseid kovetkezmenyet. Mert a 100 kg nem lenne sok . Gondolom magas vagy,csak nem kigyurt.

2023. aug. 20. 23:41
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
100 kiló nem annyira vészes ha 180+ vagy.
2023. aug. 20. 23:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Valahogy ki kell bírnom szégyenkezés nélkül."

kábé az első tíz percet kell kibírnod. utána szépen rájössz, hogy egy átlagos magyar strandon tömegével vannak nálad sokkal rosszabb karban levő emberek, és mind neki vannak vetkőzve, ahogy ez a strandon szokás. és a kutyát nem foglalkozik a túlsúlyoddal és szépséghibáiddal.

szóval vegyél egy sima fürdőgatyát, mint bárki más, oszt csá.

2023. aug. 21. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Strandra isten őrizz, hogy fecskét vegyél, inkább jól öltözz fel hisz víz közelben leszel.

100 kiló férfiként? Végülis a férfi 100 alatt kezdődik.

2023. aug. 22. 07:13
 8/8 anonim ***** válasza:

3.

“ Először is nyugodj meg, strandon kb. senki sem foglalkozik a másikkal, “

Ez vicces!

Akkor a sok a testét szégyellő fiúka miért van térdig érő utcai rövid gatyában?

Ez már szinte egyenruhává avanzsált.

2023. aug. 22. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!