Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan aki huszonéves...

Van olyan aki huszonéves korára "szépült" meg férfiként?

Figyelt kérdés
Én 19 éves koromig dagadt tini voltam, rongyos ruhákban, nem mostam fogat, nem tisztálkodtam rendesen, nagyon fehér voltam, a hajam is zsíros és igénytelen volt. Aztán 100 ról lefogytam 74 kilóra betegségtől, aztán időnként visszaszedtem párat és újra leadtam. Jelenleg 78 kg/175 centi vagyok, tisztálkodom és a hajam is megvan csinálva, bár kis pocak így is van meg lerakódás itt ott, egyszerűen nehéz ledolgozni, már máshogy is öltözöm nem rongyokban. Meglepően jobban bánnak az emberek egy jobb külsejű emberrel. 22/f
2023. febr. 9. 04:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván embere válogatja.

Az utolsó mondatodra reagálva, persze, hiszen az ápolatlanság sose volt bizalomgerjesztő vagy vonzó.

2023. febr. 9. 05:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak nagy többsége jobban néz ki a korral, főleg ha még igényes is lettél magadra
2023. febr. 9. 05:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a barátomról láttam régi képeket, hát tiniként egyáltalán nem tetszett. Nagyon vékony volt, rossz volt a haja, nem jó a stílusa. A húszas évei közepére felszedett pár kilót, más haj, más öltözködés, és mintha kicserélték volna, sokkal jobban néz ki.
2023. febr. 9. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:
71%
El tudom kepzelni, hogy van ilyen, hiszen a ferfiaknal a "csucs" altalanossagban 25 es 40 kozott van.
2023. febr. 10. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!