Nagy hassal bikini strandra. Nektek mi az őszinten véleményetek erről?
Illik, vagy nem illik? Elég nagy, sőrhas szerű, eléggé lóg is. Megszólnak egy ilyenért a strandon? Most ezeket, hogy fogyj le, meg ilyenek, hagyjuk. Kb ilyen, mint itt az előtte képen, hogy legyen elképzelésetek (combok vékonyabbak és feszesebb a bőr, mint neki):
Semmi. Átlag embernek nem az a dolga, hogy modell legyen. Az maradjon meg azoknak, akik a kinézetükből élnek (modell, színész stb).
Érezze jól magát, barnuljon, egyen meg 1-2 lángost és szarja le mit gondolnak mások.
Nem akarok rosszindulatú lenni, jó szándékból mondom.Ha valakinek nagy a hasa, annak egyrészesben sem lesz kisebb.Ez tény.Szóval ha bikinid van, vedd fel nyugodtan és érezd jól magad a strandon.A strand az nem szépségverseny, akármilyen egészséges ember elmehet oda fürdeni.
Nyilván fertőző bőrbetegséggel nem szabad, de ha nagy a hasad, kit érdekel?Ne nézzen oda, akit zavar.
"Az emberek. nem azért járnak strandra, hogy másokat nézegessenek és megszóljanak. Nekem sincs jó alakom de egyáltalán nem érdekel, azért megyek, hogy felfrissüljek a melegben és jól érezzem magam, jókat beszélgessek a társaságommal."
Azért ne legyenek kétségeid: megnéznek és véleményük is lesz. Csak mivel megtanultak kulturáltan viselkedni, nincs semmi jelentősége és te sem érzékelsz belőle semmit (és ez így van jól).
Ha jól érzi magát bikiniben és eltudja saját magát fogadni akkor nyugodtan hordja. Azonban, ha valaki emiatt szorong, fél, hogy mások, mit gondolnak, rosszul érzi magát, akkor nem ajánlott fevenni.
Én már ennél kevésebb felesleggel se éreztem jól magam bikiniben. Viszont van egy ismerősöm, aki elég duci ő például csak azt hord is jól érzi magát a bőrében.
Ez aki kineveti, megszólja nyilvánosan az elég nagy bunkó, beképzélt paraszt.
Hiába vékony valaki, ha az arca csúnya, vagy összességében valamiért visszataszító, akár a kisugárzása.
Nekem alapból az a véleményem, hogy attól még hogy ruhával eltakarod a hasad, pontosan fogja tudni mindenki, hogy ott van a hasad, szóval miért kell minden áron megpróbálni takarni magadat? Szóval ha már pont a strandról van szó, ahol mindenki alapból alig visel valamit, miért pont neked kéne takargatnod magadat? Most mindegy, hogy kétrészes bikinit vagy egyrészest veszel. Nyugodtan felveheted a kétrészest.
Amúgy voltam én is elhízott, most pedig átlagos súlyban vagyok. A strandon tudod mi érdekelt mindig is engemet? Saját magam. Nem azzal foglalkozom, hogy más hogy néz ki, mert alapból a saját önbizalomhiányommal vagyok elfoglalva. És őszintén, lehet valaki túlsúlyos vagy nem, szerintem manapság nagyon sokan szintén így vannak. Nyilván ez így nem jó, az önbizalomhiány nem jó, de szerintem sokak magukkal vannak elfoglalva és nem azzal, hogy más hogy néz ki a strandon.
De amúgy is, egy jól nevelt kulturált ember nem fog másra megjegyzést tenni. A beszólogatás, meg az ilyesmi az dedós szintre utal. Nyilván a saját véleménye mindenkinek meg lesz, de egy jól nevelt ember azt nem fogja hangoztatni.
Nyilván az embereknek mindig mindenről meg lesz a saját véleménye, és ezt te nem tudod elkerülni. Mármint, pl. ha egy modell alkatú nő felvesz egy tangás bikinit a strandra, hiába vékony, sokaknak az lesz a véleménye, hogy ez az egész nagyon nem strandra való, és hogy miképp képzeli ezt. Van akinek tetszeni fog, és van aki szerint nem illik az ilyen. Nyilván ez a tangás dolog csak egy példa, de mindennel így van. Mindegy a súlyod, mindegy hogy nézel ki, úgy is az embereknek meg lesz a saját véleményük, mindenkinek úgy sem fogsz tetszeni, csak egy jól nevelt ember nem fogja a véleményét hangosan kinyilvánítani feléd, hanem magának megtartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!