Miért jár manapság olyan kevés lány strandra bikinifelső nélkül?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 07:02
1/12 anonim válasza:
Ember, a nudista strandot ne keverd össze a hagyományos stranddal!
2/12 anonim válasza:
Kevés?? Senki sem jár úgy. Nem nudistastrand...
3/12 anonim válasza:
Én még egyet se láttam. Én se szoktam úgy járni.
Nem nudista stranddal kevered?
4/12 anonim válasza:
Egy hagyományos strandra be sem engednek félmeztelen vagy meztelen embereket. A nudista strandon meg nem kell ezen meglepődni.
5/12 anonim válasza:
Ne keverjük a toplesst a nudizmussal. Az előző válszolók talán még nem jártak tengerpartokon. Spanyolországban a nők egyharmada nem vesz bikinifelsőt, de olaszoknál, franciáknál, horvátoknál, görögöknél is gyakori jelenség. Ez nem egy szexuális tömegorgia, hanem egy egyszerű szokás, az egyenletes barnulást, a kényelmet, néha a női-férfi egyenjogúságot prezentálja. A női mell nem nemiszerv, csupán másodlagos nemi jelleg. Itthon sosem volt elterjedt, ezredforduló környékén a Balatonon fordult csak elő pár éven keresztül. Hogy miért? Ugyanott keresendők az okok, mint a melltartó viselési szokások. Egyszerűen tolja a média a nők arcába, hogy akkor vagy tökéletes, ha közepesen nagy, formás melled van, de ha nincs, akkor meg válogathatsz 30 fajta melltartóból, ami meg segít elérni ezt az illúziót.
6/12 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt szoktam látni bikinifelső nélkül nőket, de az utóbbi években egyet se. Úgy tűnik, most nem divat.
7/12 anonim válasza:
Mert sok lett a prűd majom akik agyon szexualizálnak egy alapvetően nem szexuális, hanem gyermek táplálási céllal rendelkező testrészt.
8/12 anonim válasza:
Még csak azt kéne!
Tovább már ne süllyedjünk le így is némelyiknek az egész pitcsája kinnt van úgy belemászik a fürdő alsója..
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, a topless-re gondoltam. Régebben tényleg előfordult. Ezek szerint manapság tényleg nem divat.
2020. szept. 22. 10:46
10/12 anonim válasza:
Régen igazán gyakori és elfogadotabb jelenség volt, sőt a Tv ben sem volt anyira tabu a női mell mint most.Valamiért most nagyon tabuként van kezelve. Emlékszem,gyerek voltam amikor a meglátogattuk nagybátyám egyik munkatársát a Balatoni házánál. Nagyon meleg volt,kv 38 fok.Amikor bementünk a felesége éppen csak egy fürdőruha alsóban,toplessban főzött és nem zavartatta magát előttünk.Ez valamikor 88 ban lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!