Szerintetek is gáz, ha valaki CCC-s táskával/cipővel akar felvágni?
Figyelt kérdés
Szerintem elég minőségtelen és olcsó márka, nem értem, hogy lehet valaki büszke arra, hogy rendszeresen ott vásárol.2024. ápr. 10. 08:21
11/15 anonim válasza:
Illusztrálnád egy pontos párbeszédpéldában, hogy hogyan vágott fel?
12/15 anonim válasza:
Nem értem. A Deichmann meg a CCC kb egy kategória. About youn meg van minden, viszonylag olcsó meg nagyon drága cuccok is. Aki azt hiszi a CCC-től menőbb lesz az hülye szimplán.
13/15 anonim válasza:
Szerintem mindennel gáz felvágni. Mármint, szerintem egy felnőtt, érett embernek nem azzal kéne foglalkoznia, hogy most mivel tud mások előtt felvágni. Szerintem ugyanúgy a Guccival is gáz felvágni például. Csak szimplán egy felnőtt embernek nem ilyennel kéne foglalkoznia. Ha még egy tinédzser ilyennel foglalkozik, jól van, de egy felnőttnek nem kéne.
14/15 anonim válasza:
Végülis igen mert a ccc a legolcsóbb üzletek egyike, semmi komolyat nem képvisel. De én is azon a véleményen vagyok hogy felvágni bármi ilyesmivel gáz. Az csak egy táska. Az ismerőseim akiknek drágábbak vannak még ők sem villognak. A CCC az eleve az alacsony árakkal igyekszik eladni magát, a ccc rövidítés is valami ilyesmit takar hogy jó ár, minőség..és valami harmadik. Én gagyinak ítéltem meg, ha veszek is onnan valamit, sosem a kedvencem.
15/15 anonim válasza:
10: Ez nem igaz, a CCC-ben van több márka is, amit máshol is lehet kapni. Pl. az online oldalakon is, answear, ecipo.
Persze van saját márkájuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!