Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is gáz, ha valaki...

Szerintetek is gáz, ha valaki CCC-s táskával/cipővel akar felvágni?

Figyelt kérdés
Szerintem elég minőségtelen és olcsó márka, nem értem, hogy lehet valaki büszke arra, hogy rendszeresen ott vásárol.
2024. ápr. 10. 08:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Illusztrálnád egy pontos párbeszédpéldában, hogy hogyan vágott fel?
2024. ápr. 10. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem értem. A Deichmann meg a CCC kb egy kategória. About youn meg van minden, viszonylag olcsó meg nagyon drága cuccok is. Aki azt hiszi a CCC-től menőbb lesz az hülye szimplán.
2024. ápr. 10. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindennel gáz felvágni. Mármint, szerintem egy felnőtt, érett embernek nem azzal kéne foglalkoznia, hogy most mivel tud mások előtt felvágni. Szerintem ugyanúgy a Guccival is gáz felvágni például. Csak szimplán egy felnőtt embernek nem ilyennel kéne foglalkoznia. Ha még egy tinédzser ilyennel foglalkozik, jól van, de egy felnőttnek nem kéne.
2024. ápr. 11. 06:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Végülis igen mert a ccc a legolcsóbb üzletek egyike, semmi komolyat nem képvisel. De én is azon a véleményen vagyok hogy felvágni bármi ilyesmivel gáz. Az csak egy táska. Az ismerőseim akiknek drágábbak vannak még ők sem villognak. A CCC az eleve az alacsony árakkal igyekszik eladni magát, a ccc rövidítés is valami ilyesmit takar hogy jó ár, minőség..és valami harmadik. Én gagyinak ítéltem meg, ha veszek is onnan valamit, sosem a kedvencem.
2024. ápr. 11. 06:29
 15/15 anonim ***** válasza:

10: Ez nem igaz, a CCC-ben van több márka is, amit máshol is lehet kapni. Pl. az online oldalakon is, answear, ecipo.

Persze van saját márkájuk is.

2024. ápr. 11. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!