23 évesen megjelentek az első ráncok a homlokomon, szerintetetek érdemes-e már ilyenkor elkezdeni ránctalanitóval kenni? Ha igen akkor ajánljatok jó minőségű akár ránctalanitókat, l'orealt, garniert és társait köszönöm kihagynám. Kössz!
Egyet értek az előző hozzászólóval!
1 éve vettem észre, hogy egy hosszú ránc éktelenkedik a homlokomon, nah majdnem rosszul lettem a tükör előtt.(22L)
Akkor gyorsan el is döntöttem, hogy tudatosan nem fogom ráncolni a homlokom, nem húzgálom a szemöldököm stb.
Szerencsémre a ránc még nagyon halvány volt, és komolyan mondom Neked, 1 éve nem ráncoltam a homlokom, annyira odafigyeltem rá(ma már nem is kell tudatosság, annyira elszoktam tőle) és a ránc sehol!!!:) Pár hónap alatt teljesen kisimult.Csak egy jó hidratálókrémet használok, rendszeresen radírozom a bőröm, gőzölök és sok vizet iszok!
Próbáld ki, nekem 101%-ig sima lett a bőröm, ahol volt egy kis gond!:)
Többet érnek szerintem ezek a dolgok, mint egy ránctalanító krém, ami valójában nem is igazán hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!