Első epilálás odalent. Tippek, tanácsok? 17/L
Hát..először is tusolj le, hogy felpuhuljon a bőr..max félcentis legyen a szőr,mert annál hosszabbat bekapja a gép.Én először egy órán keresztül kínlódtam csak a vénuszdombbal,aztán hozzászoktam,ma már 10 perc és kész.Először egy csíkban mentem csak,amíg végig ki nem tépte mindet,és minden csík után jegeltem..feszítsd ki a bőrt,hogy minél jobban szedje ki..más esetben,amikor már nem fáj annyira,akkor összeszoktam csípni,mint mondjuk a hurkákat,hogy dudorodjon ,úgy még eredményesebb a hatás:)
Sok sikert:D
Szia.
Én a bikini vonalnál kezdtem és befelé haladtam.
Aztán felülről kis lépésekben lefelé.
Nekem nagyon fájt.. :D Bár a lábamon is.
Az ajkak környékén elméletileg becsípi tényleg.. én odáig sosem jutottam el. :D:D
700Ftért vettem a dmben olyan gyantát, amit fel kell melegíteni és kis spatulával lehet is kenni aztán ha megszárad letéped és ennyi. Nem drága, sokáig elég és ezerszer jobb, mint az epilátor.
Sok sikert! :D
Hát, az első alkalom se leányálom, se fáklyásmenet nem lesz, arra készülj. Ami szerintem nagyon fontos: hagyj rá elegendő időt. Többet annál, mint amennyit elsőre gondolsz, mert az rohadt sz.r, ha még kapkodnod is kell közben.
Amikor elkezded, ne legyen túl hosszú a szőr, mert akkor jobban fáj. Kezdd felül, a hasadnál, lassan haladj befelé és lefelé. Legyél nagyon türelmes magaddal! Ha nem kapkodsz, pár perc múlva meg fogsz lepődni, hogy jé, mennyit kibírtál már :)
Sok sikert!
Hmm... nekem nem vérzett.. :$
Ha be mered vállalni és nem vészesen vérzik és bírod.. :D Akkor szerintem folytasd nyugodtan.
2. válaszoló voltam. :D
Hajráá hajráá hajrááá. :D
De én még mindig azt modnom ezersze jobban megérné az a 700 forintos gyanta. Sokkal gyorsabb, egyszerűbb, fájdalommentesebb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!