Szerintetek hozzá lehet szokni?
Kedves utolsó!
Neked van tapasztalatod víz alatti epilátorral?
Konkrétan a Braun Silk-épil 7 WD-re gondolok.
Ez tök jó, végre hallok egy tapasztalatot ilyen epilátorról. :) Szeretnék venni egy ilyet, mert nagyon tetszik, de fenntartással kezeltem amit a gyártó ír róla.
A 7681 Legs, Body & Face Wet&Dry típust néztem ki.
Nekem nagyon erős szőrzetem van, ez vajon mennyire szedi ki jól az erős szőröket? Hónaljnál, intim részeknél is fájdalommentesebb meleg vízben? És tényleg meg tudja fogni a 0,5-1 mm-es szőröket is?
Mivel kb. 30.000Ft az ára ennek a gépnek, ezért jó lenne biztosan tudni, hogy tényleg tudja e azokat, amiket a Braun ír róluk. Neked konkrétan melyik típus van?
Segítséged előre is köszi! :)
Félreértés ne essék,nekem nem Braun van,az igen a vízállósági kérdésre volt a válasz.:)Egyébként Panasonic van,és imádom.:)
Nekem is nagyon erős,sötét a szőrzetem,de nagyon beválik,már kezd gyengülni.Mi is volt még a kérdés?Ja,igen kiszedi a nagyon rövid szőröket is.Én is attól féltem mielőtt megvettem,hogy kicsit meg kell növeszteni,mielőtt leepilálom,de kellemesen csalódtam benne.:)
Köszi!
Hónaljnál, és intim részeknél is fájdalom mentesebb meleg vízben?
Amúgy nem lesz újdonság az epilálás, régebben pár évig epiláltam magam mindenhol egy Philips Satinelle alapgéppel. Sajnos az nem volt az igazi, mert sokszor nem húzta ki a szőreimet, csak a sokadik rántásra. Ezért sokkal jobban fájt, hiszen minden szőrt többször, akár 10x is megrántott, mire kijött. Pár év küszködés után maradtam a borotvánál, de most, hogy már vannak ilyen vízben használható gépek, töröm a fejem rajta, hogy veszek egyet. Azért epilálva mégis csak komfortosabb, mert 1,5-2 hétig nincs gond a szőrökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!