Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek hozzá lehet szokni?

Szerintetek hozzá lehet szokni?

Figyelt kérdés
még tavaly karácsonyra kaptam a szüleimtől egy epilátor készletet, de kb 3szor lett használva, mert nagyon fáj. gondoltam, hogy ezt is úgy meg lehet szokni mint a szemöldökszedést, mert azt már szinte nem is érzem. szerintetek ha összeszorítom a fogam és használatba veszem megint akkor meg tudom szokni mint a szemöldökszedést? ha igen, mennyi idő alatt? amúgy elég jó minőségű, nem is volt 2 fillér, úgyhogy nem is akarom hogy kárba menjen, meg eldobhatós borotva után mindig újat venni szerintem megterhelőbb a pénztárcának mint egyszer epilátort venni. 17L

2012. jan. 24. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Hozzá lehet szokni, de ha fürdessz előtte, felpuhul a bőr és nem fáj annyira, és ne a legerősebb fokozaton használd, akkor is kevésbé fáj.
2012. jan. 24. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! és fürdés után teljesen meg kell szárítani, vagy esetleg az sem gond ha még egy kicsit nedves?
2012. jan. 24. 16:33
 3/9 anonim válasza:
Abszolút hozzá lehet szokni.És attól függ,hogy vízálló-e az epilátorod.:)
2012. márc. 23. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Neked van tapasztalatod víz alatti epilátorral?

Konkrétan a Braun Silk-épil 7 WD-re gondolok.

2012. márc. 23. 19:57
 5/9 anonim válasza:
utolsó vagyok:Igen van,és én el sem tudom képzelni,hogy ne vizesen csináljam.Én fürdés közben szoktam,amikor öblítem le a tusfürdőt,folyik rám a meleg víz,és epilálom.Így,hogy a meleg víz egyrészt megpuhítja a bőröm,másrészt eltereli a figyelmet a fájdalomról,így vagy tízszer könnyebb kibírni.:)
2012. márc. 23. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez tök jó, végre hallok egy tapasztalatot ilyen epilátorról. :) Szeretnék venni egy ilyet, mert nagyon tetszik, de fenntartással kezeltem amit a gyártó ír róla.

A 7681 Legs, Body & Face Wet&Dry típust néztem ki.

[link]

Nekem nagyon erős szőrzetem van, ez vajon mennyire szedi ki jól az erős szőröket? Hónaljnál, intim részeknél is fájdalommentesebb meleg vízben? És tényleg meg tudja fogni a 0,5-1 mm-es szőröket is?

Mivel kb. 30.000Ft az ára ennek a gépnek, ezért jó lenne biztosan tudni, hogy tényleg tudja e azokat, amiket a Braun ír róluk. Neked konkrétan melyik típus van?

Segítséged előre is köszi! :)

2012. márc. 24. 13:26
 7/9 anonim válasza:

Félreértés ne essék,nekem nem Braun van,az igen a vízállósági kérdésre volt a válasz.:)Egyébként Panasonic van,és imádom.:)

Nekem is nagyon erős,sötét a szőrzetem,de nagyon beválik,már kezd gyengülni.Mi is volt még a kérdés?Ja,igen kiszedi a nagyon rövid szőröket is.Én is attól féltem mielőtt megvettem,hogy kicsit meg kell növeszteni,mielőtt leepilálom,de kellemesen csalódtam benne.:)

2012. márc. 24. 16:26
 8/9 anonim válasza:
Ja,és először tényleg nagyon fáj.De ha az elsőt kibírod,akkor onnantól kezdve egyre könnyebb lesz,kb egy éve használom és már nem zavar a fájdalom.És amúgy lehet jegelni is,akkor nem érzed annyira a fájdalmat.
2012. márc. 24. 16:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszi!

Hónaljnál, és intim részeknél is fájdalom mentesebb meleg vízben?

Amúgy nem lesz újdonság az epilálás, régebben pár évig epiláltam magam mindenhol egy Philips Satinelle alapgéppel. Sajnos az nem volt az igazi, mert sokszor nem húzta ki a szőreimet, csak a sokadik rántásra. Ezért sokkal jobban fájt, hiszen minden szőrt többször, akár 10x is megrántott, mire kijött. Pár év küszködés után maradtam a borotvánál, de most, hogy már vannak ilyen vízben használható gépek, töröm a fejem rajta, hogy veszek egyet. Azért epilálva mégis csak komfortosabb, mert 1,5-2 hétig nincs gond a szőrökkel.

2012. márc. 25. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!