Epilálás vagy gyantázás "odalent"? Melyikre esküsztök?
Borotválás nekem személy szerint elég sokáig tart, nem is vagyok túl ügyes, kicsit mindig megvágom magam. Elég gyorsan vissza is nő a szőr(fél nap után már borostás rendesen), mellesleg folyton kipattogok utána :S Epilátorunk van itthon, de még nem volt merszem nekifeküdni. Gyantázni csak kozmetikusnál, de az meg olyan drága..
Mégis, milegyen? Megéri egyáltalán? Milyen gyorsan nő vissza, ha 'tövestül' szedjük ki? Előre is köszönöm a válaszokat, fontos lenne! :)
Attól függ fiú, vagy lány vagy?
Én mindenképp a gyantázásra voksolok, mert csak egy rántás és kész, viszont az epilátorral vért fogsz izzadni, mire végezel odalent. Kb 3 hétig tuti nem kell hozzányúlnod, de van kinek 1 hónapig se.
egyikre sem esküszöm.
Most növesztő kúrán vagyok orvosi javallatra.
Amúgy a legegyszerűbb megoldás, ha rövidre nyírva tartod. Akkor nem pattogzol ki, nincs borosta ,ha használsz speciális sampont oda le, akkor meg szép selymes kis szőrszálad lesz.
Minél rövidebb a szőr,annál kevésbé fáj az epilálás.Elsőre viszont a könnyed is kijöhet annyira fog fájni,vérezhet is.Pár alkalom után hozzászoksz és már nem fogod nagyon érezni sem.Én már vagy 7éve epilálom,és egész jól bírom:)Teljesen az egész felület szedem epilátorral.
Én sokáig borotváltam,majd magamnak legyantáztam és utána már csak epiláltam.Hát a gyantázáskor sírtam :D
Hetente csinálom,és már szépen megritkult.Gyantázni nem tudnám már szerintem,mert nagyon ki kell feszíteni a bőrt hozzá :S
Ja és kb 3perc az epilálás nekem:)
Hát, elég megosztott a vélemény:D
Mindenképp ki fogom próbálni az epilálást is, bár kicsit félek tőle, hogy becsípi a bőröm:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!