Szerintetek is gáz, ha valaki CCC-s táskával/cipővel akar felvágni?
Én meg kínaiban is szoktam. És büszke vagyok rá, hogy nem megyek a felszínes tömeggel, akiknél a Gucci a minimum.
Igaz, hónap végén csak vizet tud inni, de megvan a státuszszimbólum, fel kell venni a verseny Halmosi Vikivel, vagy a franc tudja milyen influenszerrel.
Nagyon boldogtalan lehetsz. Sajnálom.
A CCC nem egy márka, hanem egy üzlet, ahol van mindenféle ár és minőség kategória.
Vannak nagyon jó minőségű bőr cipők és bőr táskák. De egy naponta hordott táskánál, ami akármiből is van, simán tönkremegy pár éve alatt, az se gáz, ha nem bőr.
Az a gáz, hogy te az alapján ítélsz meg bárkit, hogy milyen márkát hord, milyen üzletben vásárol. Ráadásul úgy, hogy azt sem tudod, hogy miről beszélsz.
“Felvàgni” bármivel gáz.
Amúgy a ccc nem márka, hanem egy üzlet.
nem értitek, nem azzal van a baj, hogy valaki CCC-ben vásárol, értem, hogy ez engedheti meg magának/ ez van hozzá közel stb. Bármi lehet.
Hanem az, hogy ezzel felvág, mintha gazdag lenne és megengedhetné magának :D
mást meg lesajnál, ha "csak" a Deichmannban tud vásárolni vagy az AboutYou-ról valami akciós cipőt. Pedig a CCC is elég gagyi, de nekem nincs azzal bajom, ha valaki ott vásárol, teljesen hidegen hagy, csak ne tartaná magát ezzel többre annál, mint amennyit valójában ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!