Hogy néz ki egy átlagos kinézetű no?
Figyelt kérdés
Linkeljetek példákatmárc. 16. 12:10
11/26 anonim válasza:
#10 én vékony nőként nem értek egyet ezzel. Sok a skinny fat nő, aki ugyan vékony, de nem formás, feszes vagy tónusos, hanem csak lapos, ha emellett arcra sem szép, nem jó a tartása, igénytelen vagy ilyesmi, akkor messze nem jó nő, csak azért, mert vékony. A jó nő címhez rendszeresen sportolni kell, tónusos, formásan vékonynak lenni, egy legalább egész szépnek mondható arccal rendelkezni, igényes, ápoltnak lenni stb.
12/26 anonim válasza:
11 Igazából nem te döntöd el, ki a jó nő, a skinny fateket még lazán annak tartja a többség, ha szép arcú, ápolt, igényes. Mármint a “jó nő” nem egy cím, papírra vetett feltételekkel :Dd
13/26 anonim válasza:
“ a skinny fateket még lazán annak tartja a többség, ha szép arcú, ápolt, igényes”
HA szép az arca és ápolt. Most olvasd el mégegyszer, én mit írtam, és szép lassan értelmezd :D Szövegértés…
14/26 anonim válasza:
Az átlagos nő pontosan ugyan úgy néz ki, mint az átlagos férfi. Ha szembejön veled az utcán, pár perc múlva nem emlékszel rá, hogy szembejött, ők vannak a legtöbben. Ha valaki nagyon csúnya vagy nagyon szép, arra meg emlékszel, mert belőlük kevesebb van.
15/26 A kérdező kommentje:
még egy példa az átlagosra
Ilyen kaliberű csajból sok sétál el mellettem az utcán és észre se veszem őket.
márc. 16. 14:02
16/26 A kérdező kommentje:
16 - Átlagos, tele vagy a munkahelyem és az egyetem is ilyenkkel
márc. 16. 14:13
17/26 anonim válasza:
Jaj már megint te😩😩Mint valami értelmi fogyatékos, aki huszadjára is kiírja ugyanazt a kérdést, belinkel jó csajokat átlagosnak címkézve és várja, milyen vita kerekedik belőle. Ennyire sivár életed van?
18/26 anonim válasza:
Kérdező, ami képeket linkeltél, azok mind átlagosak, tehát jól tudod.
19/26 anonim válasza:
De legalább írnád le, hány éves nőre gondolsz. Mert teljesen máshogy néz ki egy átlagos 22 éves, mint egy átlagos 67 éves, pedig mindkettő nő.
20/26 anonim válasza:
"A jó nő címhez rendszeresen sportolni kell,"
Francokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!