Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne a mai átlagos kinézet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a mai átlagos kinézetű nőkkel ha minden férfi olyan lenne mint Zyzz(RIP)?

Figyelt kérdés

Konkrétan minden csajnak aki ismerkedni akart vele és nem volt top, megírta, hogy bocs, de nem vagy a szintem. xDD

RIP ZYZZ

febr. 10. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Who the fuck is Zyzz?
febr. 10. 15:57
 2/12 A kérdező kommentje:
febr. 10. 15:58
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Semmi, a férfiak bőgnének, hogy nincs csajuk....
febr. 10. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Azért ez milyen szánalmas már. Kis kárörvendő, gyökér kérdező, aki most lényegében nem tudom minek örül, de amúgy zyzz nem volt egy jóképű figura. A csajok többsége aki rajongott érte, azok mind egytől egyig ilyen ócska kis 10 forintot nem érő ribik, akiknek az egyetlen pozitív tulajdonságuk a jó külsejük.

Mi lenne akkor? Hát mi lenne? Semmi. Inkább szedd össze magad kérdező, aztán t*karodjál nőt szerezni magadnak, mert ez így nem lesz jó.

febr. 10. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon jól elvagyok egyedül is, nincs fêrfiakra kényszerem. Ha valaki olyan jön, akivel kölcsönösen pozitívat hozunk egymás életébe, az persze jó, de nélküle is elvagyok és voltam évekig 2 férfi közt.

Eleve ilyen fizikummal nem ismerkedem (franc akar diétásan főzni évekig, figyelni hogy mindenben elég protein legyen (úgy hogy pár falat hús után undorom van, de neki meg mi mást lehetne csinálni, csak hús rizzsel, és nem tudni elmenni néha normálisan étterembe, hidd el, 4 év gyúróssal való járás tapasztalatom van, nem fun), a személyisége ezalapján pökhendi és szánalmas.

Az a nő aki valami értelmeset is akar, nem csak egy kerti díszt, nem ilyen jellemre pályázik.

febr. 10. 16:28
 6/12 A kérdező kommentje:
4 - Kb. a nők nagyrészét leírtad az ő rajongóival amúgy.
febr. 10. 17:51
 7/12 anonim ***** válasza:
85%

6

Ha te ezt így látod, akkor szerintem a fejedben elég nagy bajok vannak. Na mindegy.

febr. 10. 18:07
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
A többiekkel nem tudom, mi lenne, de én nem ismerkednék, ha minden férfi így nézne ki, mert taszít a megjelenése.
febr. 10. 18:34
 9/12 anonim ***** válasza:
U mirin' Brah?
febr. 10. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak negyede ennyi energiát fektetnél magadba, mint ekkora baromságokra, akkor lehetne neked is mondjuk barátnőd..
febr. 11. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!