Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány éves korig illik tangás...

Hány éves korig illik tangás bikinit hordani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy lesznek válaszadók, akik azt mondják, hogy soha, egy 20 éves izmos csaj se vegye fel, de ez örök vita lesz. Nem tiltott a tanga, csak szerintem kor és testfelépítés limites.

Egy 28-29 éves, feszes popsival megáldott vékony nő még felveheti? Tengerpartra, nem túl tömött strandra?

(Uszodába szerintem sem való, vagy gyerekmedence mellé).

jan. 26. 06:35
1 2 3
 21/23 Metionin ***** válasza:
100%
20. Igen, valóban, akit eddig ilyen igazi óriásdekoltázzsal láttam, egy sem volt vékony. Végülis logikus, mert vékony nőknek általában nincs hatalmas melle. De korombeliek (30-asok) között is azt látom, hogy aki feltűnően kirakja, az kb. mást nem is tudna kirakni. De igazából az ő dolguk, nekem 8 csak akkor ne dumáljanak már be amikor kilátszik 15 centi az egyébként vékony és izmos hasamból :D (vagy strandon valakinek az egyébként szép izmos fenekéből tangában).
jan. 27. 12:40
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerű a képlet: ki a testéből, ki az intellektusából él...
jan. 27. 12:45
 23/23 A kérdező kommentje:
#21, nagyon igazad van. Én sem verem földhöz a $eggemet, hogy ne rakják ki a cicit, mert nem való, önbizalomhiányra vall, csak ezt tudják. Nem akadok ki rajta, hogy kirakják, azért mert nekem nincs.
jan. 27. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!