Mérnökhöz milyen márkájú óra illik?
Figyelt kérdés
Rólam van szó. Nekem a Doxa tetszik nagyon, egyszerű és elegáns, szerintem ha meg kell jelennem valahol, akkor oda is jó. Nyilván napi szintű hordáshoz. Például ez:
Mit gondoltok a Doxáról és ajánlanátok-e egyéb márkát?
2023. jún. 19. 14:53
1/7 anonim válasza:
Ha valaki ennyire egycsatornás, hoyg szerintem foglalkozáshoz kell órát választani, akkor mindegy.
Én mérnökként nem viselek órát, teljesen fölösleges.
2/7 anonim válasza:
Na ilyen még én se hallottam, hogy szakmához kell órát választani... De a legegyszerűbb: olyat hordj ami tetszik. Bár amit linkeltél szerintem nem férfias de lehet csak a keskeny(nek tűnő) szíj miatt.
3/7 anonim válasza:
Mérnökként ennél alább nem adnám:
4/7 A kérdező kommentje:
3-as egyáltalán nem tetszik az ilyen nyitott mechanikájú óra.
2023. jún. 20. 12:17
5/7 anonim válasza:
Ennek nem nyitott a "mechanikája":
6/7 A kérdező kommentje:
1 milliárdot azért nem adnék ki órára :D
2023. jún. 20. 13:30
7/7 anonim válasza:
Mérnök ismerősöm Casio Databankot hord hétköznapokon, de ő tudatosan rájátszik a kockaságra. :)
A Doxa, amit linkeltél, kérdező, szerintem egy nagyon jó óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!