Az alábbi parfümöket milyen stílusú, milyen nőn kèpzelitek el? Milyen nőhöz melyik parfüm illik?
Figyelt kérdés
Dior hypnotic poison
Baccarat rouge
Tom ford soleil blanc
Givenchy L'intredit
2023. jún. 10. 08:50
1/2 anonim válasza:
Ez nagyban függ a nő kémiájától és az évszaktól is. Pl, rajtam a Givenchy L'Interdit nem jó, sem 20 évesen, sem 40 évesen.
2/2 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, plusz ott van az a nem elhanyagolható dolog sem, hogy ki milyen illatokat szeret. Sőt, én többször is voltam már úgy, hogy először imádtam az illatot, majd miután vásárlás előtt még egyszer megszagoltam, már hányingerem lett tőle. És fordítva is volt, először nem tetszett, majd többször szagolva egyre inkább, ma pedig már a kedvencem (csak sajnos már nem kapható).
Illetve az, hogy kihez mi illik sajnos a mindennapokban nem túl működőképes, mert sokan nem hozzájuk illő illatot hordanak (pl. 40-es nő a fiataloknak való vattacukros parfümmel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!