Hány éves korig illik tangás bikinit hordani?
Tudom, hogy lesznek válaszadók, akik azt mondják, hogy soha, egy 20 éves izmos csaj se vegye fel, de ez örök vita lesz. Nem tiltott a tanga, csak szerintem kor és testfelépítés limites.
Egy 28-29 éves, feszes popsival megáldott vékony nő még felveheti? Tengerpartra, nem túl tömött strandra?
(Uszodába szerintem sem való, vagy gyerekmedence mellé).
Nem csak azok, hanem morál és társadalmi státusz kérdése is...
Nos, ha abban a klaszterben érzed magad, akkor hordható, míg feszes a bőröd, de ha intellektus vagy, akkor semmiképp nem ajánlott.
Szerintem is alaktól függ. És ahogy írtad is, figyelembe kell venni, hogy nem mindenhova való.
Tengerpartra oké.
Addig, amíg a tested fiatalos, feszes, vékony. Attól, hogy pl. 50 éves leszel, ezt csak te tudod. A strandon lévők nem. Ha adsz magadra, fiatalosabb nézel ki, akkor hord addig, amíg te úgy gondolod. A magyar társadalom prűd, felszínes és irigy. Abban nincs semmi baj, ha egy csinos, vékony felnőtt nő tangás bikinit hord. Én nem merném felvenni, de ez én vagyok. Alakom csinos.
Érezd jól magad a tengerparton. ☺️
Illik nem illik én még mindig hordom.
Mari nénnye, 79
"Hány éves korig illik tangás bikinit hordani?"
Személyes véleményem szerint akármeddig. Igen, még ráncos löttyedt elhízott testtel is. Szerintem nincs lényegi különbség, hogy valakinek csak a ráncos löttyedt elhízott combsonkái vannak szabadon, vagy hozzá még a ráncos löttyedt elhízott feneke is. A strandra eleve úgy megy az ember, hogy ott mindenki eléggé neki lesz vetkőzve a napozáshoz és pancsoláshoz, így minden ember testéből elég sok rész lesz szabadon, akármilyen látványt is nyújt az a test.
Amúgy meg aki azon agyal, hogy hány éves korig illendő a tangás bikini, annak egyszerűen nem való a tangás bikini, fiatal bomba testtel is feszengeni fog benne. Akit zavar a tudat, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni, az öltözzön minél átlagosabb, minél kevésbé észrevehető módon.
Ami meg a gyerekmedencét illeti, a kiskölyköket egyáltalán nem izgatja, hogy mit viselsz vagy nem viselsz, nagyon maximum kíváncsiak lesznek, ha még nem láttak olyan cuccot. Valójában csak a felnőttek kattognak azon (sokszor a gyerekeikre hivatkozva), hogy mit viselsz.
#20 egyébként azt vettem észre, hogy ezek többnyire duci nők. Akik ruhában jól takarják a naribőrt meg a szétfolyós feneket+nagy a mellük, így azt kirakják, azzal “csábítanak”.
De ha meg kell mutatni az olyan részeiket, amik nem előnyösek, pl egy tangában, akkor azonnal undorító és nem helyénvaló viselet szerintük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!