Igaz, hogy van az a típusú nő aki szépsége/külseje ellenszenvet vált ki más nőben? Kik ezek a típúsú nők? Ismertetőjelek? Ismersz Te ilyet?
Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 18:12
1/3 anonim válasza:
Talán azok a nők lehetnek azok akik tisztában vannak a szépségükkel és látszik rajtuk hogy beképzeltek. Amúgy meg lehet hogy valaki csak egyszerűen szép és ezt irígyli a tobbi nő ezért ellenszenves nekik.
2/3 anonim válasza:
SOk r*bancos kinézetű (póthaj, tetkok, piercing, szolárium, 2tonna smink stb) nő/lány azt hiszi azért mondják rájuk hogy k*rvásak meg rondák, mert irigykednek rájuk.Na ez pl. nem igaz.
3/3 anonim válasza:
Igaz.
Nekem is van ilyen "ismeretlen" ismerősöm, aki gyakran jön szembe az utcán, és nem tudom megmondani mi a bajom vele, de tudom, hogy nagyon ellenszenves a külseje alapján...
Ő speciel rövid fekete hajú, és nagyon vastag a szemöldöke, amikor mosolyog, akkor pedig olyan agresszív vicsorgás-szerű fejet vág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!