Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért váltok ki ellenszenvet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért váltok ki ellenszenvet azokból a pasikból, akik tetszenek?

Figyelt kérdés
Azokkal a pasikkal akik tetszenek, mindig veszekszek, persze van hogy mosolygunk egymásra vagy nevetünk együtt, vagy valami, de folyton ott van az az idegesítő dolog, mindig azt mondta, mindegyik pasi aki tetszett, hogy ne legyek már idegesítő, meg ha nem is mondták láttam rajtuk, pedig nem akarok rosszat, nem mind tudta, hogy tetszik, nem tudom mi az oka, bár tudom jól, hogy máshogy viselkedek velük, talán mert azt akarom hogy érdekeljem őket, de ez ezek után még kevésbé sikerül.
2011. ápr. 18. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Pl. mert képes voltál 6 sort írni egy mondatban. Engem is halálra idegesítene, ha valaki így beszélne - tagolás nélkül - élőben.

26/F

2011. ápr. 18. 20:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ!

Siettem, na meg nem is 6 csak 5+2 szó.:P

2011. ápr. 18. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, vagyis nem veszekszem, hanem jó nagy pofám lesz, össze-vissza fecsegek hülyeségeket, tettetem a szőkét, pedig nem is ilyen vagyok :S
2011. ápr. 18. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:

A.) Nem jössz be nekik.

B.) Túl sokat beszélsz.

C.) Igazából bejössz nekik csak bunkóznak, hogy elcsavarják a fejed.

Válaszd ki a Neked tetsző választ, de ne a C-t :D

2011. ápr. 18. 20:43
 5/5 anonim ***** válasza:
hahaha :D
2011. ápr. 18. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!