Belolem Alekosz nagyon nagy ellenszenvet valtott ki ma, megutaltam, van aki meg igy erzi?
Te mennyi idős vagy? Csak mert 12-13 éve kor környékén már ki kéne fejlődnie az összefüggő gondolkodásnak.
De azért segítek:
Alekosz odabent szereti jólérezni magát. Amíg Olivér bent volt, ezt maradéktalanul megtehette. Valamilyen oknál fogvva akkor egyik arc sem engedett meg magának ennyi mindent.
Annak, hogy most Alekosz így viselekdik, semmi köze nincs ahhoz, hogy eltűnt a barát karakter az életéből, hanem az, hogy eltűnt a rend, és az egymás iránti minimális tisztelet.
(De azért had jegyezzem emg, szerintem elég durva, ha erre valaki nem tudott rájönni magától. Csak azt tudom feltételezni, hogy az ilyen arcok direkt teszik a hülyét, mint te is, kedves kérdező. De direkt hülyének lenni... Na.)
Szinte mindent, amit leírtál meg tudok érteni, vagy tán még egyet is értek, egy kivétellel:
"Tehát a béke nem a Béciéken múlott"
Elég egyértelműen az indította el ezt a veszekedést, hogy Béciék csapata (nem Bécire gondolok elsősorban, ő most csak szimplán túlbecsüli magát) lépten nyomon Anikó és Éva képébe dörgöltek valamit, ha bármelyikük megjelent.
AZ egy dolog, hogy ők békét akartak, de a sok kis szürke arc szeritnem egyszerűen nem tudta megállni akkor sem, hogy most pofázhat. Egyáltalán nem váratlan viselkedés az ő helyzetükben, hozzá kell tennem.
23.23-nak, igen, Anikót kérdezték az igazmondó-hintában, és Jerzy is megmondta neki a véleményét, de szerintem teljesen kulturáltan, és még egy csomó bók is volt benne. De már aznap, amikor visszament a Béci, már akkor Alekoszék tömörültek Béciék ellen (és azóta is csak a kiválasztásról tudnak beszélni). Béci aznap este Anikóval is próbált beszélgetni, de az elhajtotta a fenébe.
Még egy megjegyzés az Alekosz ma esti monológjához. Az az Enikős fiók és az Olivér szentélye, és mi az hogy nem tartják tiszteletben. Szerintem ez alapesetben is nonszensz, de aki nézte a silent-disco éjjelét, az láthatta, hogy Olivér is "megszentségtelenítette". Akkor dúlt a legnagyobb lámúr az Anikóval, és Olivér poénkodott, amikor kettesben volt az Anikóval a szobában, leverte az Enikővel közös képüket, meg a szent kaktuszt, aztán a képen táncolt. Talán ez volt a legvisszásabb az egész estében, ezt nem is rakták bele az összefoglalóba.
Igen, Béci próbált mindenkihez odamenni, beszélgetni de elhajtották, akkor miről beszélünk?
Alekosz eddig, sem volt a kedvencem, ezután sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!