Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha tükörben szép arcom van,...

Ha tükörben szép arcom van, de képeken teljesen asszimetrikusnak látom, melyik a valóság?

Figyelt kérdés

Tükörben teljesen szép, szimmetrikus arcom van, szép tekintetű szemekkel, szép arccsontozattal. (Nem akarom, hogy nagyképűnek hangozzak, de elégedett vagyok.)

Viszont sok képen, sokszor amit mások csinálnak szinte deformáltnak nézek ki, mintha nem is én lennék. A szemeim is furcsák rajta, meg az egész arcom.

Szoktak dicsérni, hogy csinos meg szép vagyok, de azt sosem tudom, mennyire igazság és mennyire csak kedvesség.

jan. 19. 22:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#10, azok a legrosszabbak. Mondjuk azért is, mert ha fotóznak kellemetlenül érzem magam, megmerevedek és mindig természetellenes pózokat, arckifejezéseket veszek fel.
jan. 20. 06:35
 12/19 anonim ***** válasza:

9

Én ezért veszem le mindig a képminőséget a szelfi kamerán, remélem az új telefonomon is le tudni fogom venni

jan. 20. 21:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Mindenki arca asszimetrikus, többé-kevésbe, de mindenkié. Ha tükrözöd, a megszokott helyett apróságokban eltérő pofát látsz, meg sem tudod fogalmazni miért, de másnak látod. Érdekes játék képszerkesztő programmal elvágni egy arcot függőlegesen a közepén és a bal, majd a jobb oldalt egymásra tükrözni: két teljesen eltérő pofa lesz az eredmény.
jan. 21. 20:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Valahol a kettő között van. Tükörben megszokjuk magunkat, ezért szebbnek látjuk, fotók pedig néha torzítanak.

Bár észrevettem, hogy akinek nem tetszik önmaga képen, általában csúnyácskább/ max átlagos

Tehát ha 100 képből egy sem jó akkor ott már el lehet gondolkozni😅

jan. 22. 23:58
 15/19 A kérdező kommentje:

#14 ez mondjuk szerintem nem igaz. 😂

Nekem nagyon előnytelen, csúnya ismerőseim pakolják tele magukkal a falat, vagy hiszik magukat szépségesnek képek alapján.

jan. 23. 00:05
 16/19 A kérdező kommentje:

Bár nem érdekel, rendszeresen megkapom, hogy szép vagyok, kellek is a férfiaknak, egy kollégám szerint meg olyan vagyok, mint egy “babácska, barbie baba”.

Annyira csúnya csak nem lehetek.

jan. 23. 00:08
 17/19 anonim ***** válasza:

A mások által készített képekre gondoltam, azok nem tetszenek nekik..

Nyilván egy szelfit filterrel/szerkesztéssel eléggé el lehet torzítani.

Plusz a te ismerőseid nem feltétlen képviselik az átlagot

jan. 23. 19:52
 18/19 A kérdező kommentje:

#17 én is azokra gondoltam. A mások által készített képekre. (Azokat is lehet torzítani, de ők nem teszik, a képeken csúnyák, még ha bunkóság is kimondani, mégis tetszenek maguknak.)

Egyébként ha nem filterezel, a szelfi sem torzít. Én meg nagyon filter ellenes vagyok, sosem használom, a szelfijeim mégis jók.

Én abban látom a hibát, hogy egyszerűen merev, természetellenes fejet vágok, amikor mások fotóznak.

jan. 23. 21:28
 19/19 A kérdező kommentje:

Egyébként rájöttem, hogy a legjobb módszer a megítélésre, hogy lásd miként látnak mások, az az, hogy leveszed a tükrözést a selfie kamerádról, és csinálsz egy filter és minden mentes videót arról ahogyan mozogsz, beszélsz, nevetsz, kamerába nézel, majd máshová, minden oldalról leveszed magad.

Én ezt megtettem, és igazából szép vagyok rajta. Valahogy valósághűbbnek tartom, mint egy elkapott pillanatot.

jan. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!