Ha tükörben szép arcom van, de képeken teljesen asszimetrikusnak látom, melyik a valóság?
Tükörben teljesen szép, szimmetrikus arcom van, szép tekintetű szemekkel, szép arccsontozattal. (Nem akarom, hogy nagyképűnek hangozzak, de elégedett vagyok.)
Viszont sok képen, sokszor amit mások csinálnak szinte deformáltnak nézek ki, mintha nem is én lennék. A szemeim is furcsák rajta, meg az egész arcom.
Szoktak dicsérni, hogy csinos meg szép vagyok, de azt sosem tudom, mennyire igazság és mennyire csak kedvesség.
Hat a kepek.
En is a tukerkepen latom szebbnek magam.
Senki sem szimmetrikus, pont ezért tűnik másnak egy fényképen látni magad, meg a tükörben, ami ugye felcseréli a két oldalad.
Persze egy fénykép is torzíthat valamennyit, de általánosságban elmondható hogy amit a fotón látsz, azt látják mások is.
De akkor miért mondja mindenki, hogy szép vagyok? A tükör is az igazat veri vissza.
Vagy az én ízlésem lenne rossz?
Mindig a saját magunkat látjuk csúnyábbnak, mint a tükörképen.
Tükörképen látod mindennap, úgy igazítod be a hajad, ahogy neked jó, stb..
Szerintem a tükör az igazság, mert a kép csak egy 2Ds papírlap. Amin jól be kell állítsd magad hogyha nem vagy fótógén
A kamera nagyon sokat torzít ha nem megfelelőek a beállítások.
Nézd ezt meg. A lencse sokat torzít. A tükör közelebb van a valósághoz.
Alapból sok telefon már sokkal "tisztább" képet csinál, mint amit szabad szemmel látsz. Ez felnagyítja a hibákat is, amiket nem látnak, ha rád néznek élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!