Miért természetes az, hogy gátlás nélkül beszólnak valakinek azért hogy sovány?
Ha egy túlsúlyosnak azt mondja valaki, hogy "nagyon meghíztál, ez már szörnyű!" az sértő, de bárki feljogosítva tartja magát, hogy megjegyzést tegyen valaki vékonyságára. Fúúú, te megint milyen sovány vagy.. !!!! Híznod kellene!!
Sosem voltam vastag, egy-szál-bél volam világ életemben. 15és fél kg-t szedtem fel a szülésig, azóta szoptatok (10és fél hónapja), vékonyabb vagyok, mint szülés előtt, pedig sosem fogyóztam, most meg különösen igyekszem táplálót enni, de annyira sértőek a megjegyzések!
Szia, én együtt tudok veled érezni, csak én épp a másik véglet miatt vagyok kibukva.
Hogy miért kell annak beszólni, aki nem anorexiás meg nem 0-ás méretű ruhákat hord? :/
Együtt érzek vele, Kérdező.
Irigyek rád, ezért vágják a képedbe. Mert vékonynak lenn egyet jelent a fiatalsággal, egészséggel, sikerrel és a női csáberővel! Ezt súlykolja mindenkibe a média: soványnak lenni szuper, kövérnek lenni lúzerség!
Abba nem gondolnak bele, hogy neked ez fáj.
Én biztos beszólnék, ha nekem azt mondaná valaki, hogy milyen egyszálbelű/sovány vagy, híznod kell!
Én tuti rámondanám:"neked meg fogynod kell":D:D
Vagy: "ilyen pici mellel akarsz szoptatni?"
Azt válaszolnám: "kölcsönadod a tőgyedet?"
Lehet hogy bunkóság, de ő is bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!