most rendeltem és nem jó rám ez a nadrág, pedig ez volt a méretem amikor rendeltem(pár hónapja), csak azóta híztam. nagyon vészes ez a mennyiségű hízás? már nem vagyok vékony? és mennyi idő lenne visszafogyni kb. ránézésre?
Ne fogyj, hanem kezdj el tornázni, jóga, callanetics, stb, hogy feszesíts, mivel nem vagy kövér, csak puha
2023. dec. 25. 22:51
4/14 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki. Nekem bejön, ami látszik belőled. Minden, csak nem kövér.
2023. dec. 25. 23:20
5/14 anonim válasza:
Hát nem tom te milyen világban élsz, de fura, hogy meglep, hogy a csaj ruhákat össze-vissza számozzák.
Nekem 3 különböző méretû nadrágom is van, és mind jó rám. Szerintem az utóbbi 15 évben egy falka aprómajom véletlenszerûen választja ki egy kalapból a cimkéket amiket beleverrnak a ruhába...más magyarázatot nem tudok.
A gatyában a szám nem jelent semmit.
2023. dec. 26. 00:45
6/14 anonim válasza:
Megint egy privátvadász pasi.
2023. dec. 26. 01:59
7/14 anonim válasza:
Esetleg olyan kép is lenne, amin normálisam látszik az álmod? Ez a nadrág nagyon vastag és kipaszírozza a formádat
2023. dec. 26. 02:02
8/14 anonim válasza:
A méretekben nem szabad bízni, a gyártók nem azonos szabvány szernit számoznak, pl. cipőkből is 2 perc alatt lehet találni a boltban 2 számmal eltérőt, ami jó. Ez a nadrág szűk, cseréltesd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!