Aggódok a súlyom miatt! Nagyon vészes kb.170 cm-hez a 63.6 kg?
Figyelt kérdés
Sportolok,próbálok figyelni az étkezésre. Ez mikor lenne túlsúly?2016. dec. 20. 19:53
1/6 anonim válasza:
75 kg-tól lenne túlsúly, ha sportolsz. Ha nem 70-től kb
Szóval a tied még közel sincs hozzá,
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. dec. 20. 19:56
3/6 anonim válasza:
A súlyoddal semmi gond, az agyaddal annál inkább, ha te ezt túlsúlyosnak érzed :(
4/6 anonim válasza:
Nem tudom a nemed, több esélyt adok annak, hogy lány vagy, de akkor sincs feltétlenül felesleged ennyivel (bár ahhoz nem kevés izom kell, persze). Férfi 80 kilósan is lehet totál szálkás ennyivel... Ahogy kissé pocakos is lehet... Izomtömeg, eloszlás kérdése.
Ha viszonylag kevés izmod van és nő vagy, még akkor is csak kevés lehet a felesleg, persze egy kupacban az nem néz ki jól. Eloszolva remekül lehet kinézni ennyivel s egy nőnek nem kell igazán szálkásnak lennie, illetve ez a saját ízlésén múlik.
5/6 A kérdező kommentje:
13/L vagyok... Viszonylag izmos vagyok, erős vádli,bicepsz. a hasammal és a combommal van egy kis gondom..
2016. dec. 21. 11:38
6/6 anonim válasza:
Mondjuk magas vagy az igaz, de kétségtelen, hogy súlyod alapján a legfelső 7%-ban vagy az életkorodon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!