Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: szerintetek mennyire vészes, ha egy 161cm/63kg lány még hízik a nyári szünetben?
Figyelt kérdés
Nektek már sok lenne?2016. jún. 23. 13:55
2/11 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy. De szerintem sok lenne már. Inkább egyél egészségesen, és edz sokat
3/11 anonim válasza:
Hízás mennyiségétől függ. 70-75-ig még OK. Aztán már elérnél oda ahol a túlsúly egészségtelen lenne.
Tehát szerintem kis mennyiségben nem vészes.
4/11 anonim válasza:
Miért szükséges, hogy hízz a nyári szünetben? Ilyenkor van esély a sok sétára, szórakozásra, sportra, az emberek hajlamosabbak a kalandok, kültéri programmok miatt kevesebbet enni, és általában fogyni szoktak, meg persze a mozgás is hozzásegít. Honnan veszed, hogy hízni fogsz?
7/11 anonim válasza:
figyelj nekem ehhez a magassaghoz a 63 is diszno xD tovabb hizol szamomra annyira mindegy xD
8/11 anonim válasza:
Utolsóra ne hallgass,eléggé kicsillagozott volt.
Én egymagas vagyok veled(jó,1 cm de az már olymindeegy),és kb 10 kilóval kevesebb.És akkor mi van?:)
Mindegy,hány kiló vagy.Egy szép arc sokkal elbűvölőbb tud lenni,egyébként meg ha magabiztos vagy,le sem fogod tudni a fiúkat vakarni.Csak kisugárzás tehet mássá a többitől,ne állj be a vékonyak sorába.Akkor mozogj és egyél amikor jólesik;) L
9/11 anonim válasza:
Nem csak esztétikai okból nem kellene hízzon, kedves utolsó, nagyon rosszat tesz az egészségének sem. Én hirtelen híztam anorexia után 15-20kg a sok tápszertől és antidepresszánstól és viszeres az egyik lábam a térdhajlatomnál, pedig csak 18 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!