Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi volna a reakciótok, ha egy lány osztálytársatok szünetben hangosan és nagy lelkesedéssel azt kiáltaná, hogy "Büszke vagyok a formás popómra! "?
Figyelt kérdés
Megkívánnátok a lányt?2016. jan. 23. 19:20
1/10 anonim válasza:
Ne saját maga dicsérje már, várja meg amíg más teszi.
Nem kívánnám meg.
2/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy alapvetően milyen a csaj, van az a kategória, akinek odanyögném, hogy "ha már semmi mással nem tudsz büszkélkedni..."
3/10 Kenzo Tenma válasza:
Az lenne a gondolatom, hogy közönséges. Elképzelem, hogy mi lenne a lányok reakciója, ha azt kiabálnám, hogy büszke vagyok a kockás hasamra. Valószínűleg teljesen hülyének néznének.
4/10 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy dugható-e az a formás popesz.
5/10 anonim válasza:
A napokban 3 fiú partizott be 1 lány a suli wc-ben.Annyira dugták a kagylón,hogy az leszakadt.:D
6/10 anonim válasza:
Lehet, hgy megkívánnám... de rendes kapcsolatra szóba se jöhetne nálam.
7/10 anonim válasza:
"Elképzelem, hogy mi lenne a lányok reakciója, ha azt kiabálnám, hogy büszke vagyok a kockás hasamra. Valószínűleg teljesen hülyének néznének."
Hidd el, van olyan hülye p...a, aki, ha tényleg kockás lenne, és dicsekednél vele, vonzónak tartaná.
8/10 opened paradise válasza:
Attól függ milyen.
Vagy semmit,vagy megmondanám,hogy nincs mire felvágnia.
9/10 anonim válasza:
Vagy igaza van vagy nem. De az biztos, hogy számomra ezt nem ő döntené el hanem én.
10/10 anonim válasza:
Arra kérném, hogy mutassa meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!