Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Husis/duci/kövér stb. Neked...

Husis/duci/kövér stb. Neked mit jelentenek ezek a szavak?

Figyelt kérdés

Linkelek néhány képet. Ha van időd, odaírod melléjük, hogy melyikre milyen szót használnál a következők közül: sportos/normál alkat/husis/duci/telt/kövér/elhízott/molett?

1) [link]

2) [link]

3) [link]

4) [link]

5) [link]

6) [link]

2023. dec. 14. 15:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

1. az sportos, izmos alkat, formás, a combja vaskos kicsit de tuti az izomtól.

2. már kicsit kövér, ne haragudj. Felsőteste alapján husit mondanék de a combja durván vastag.

3. no body shaming, de a husi és a kövér határán. Én is hasonló alkat vagyok annyi hogy kicsit több felesleg van rajtam, és hát én kövérnek számítok már magam meg mások szerint is.

4.-et nem nyitja meg.

5. is kövér. Az én alakom is ilyesmi csak máshogy oszlik el. Kisebb a derekam de a hasam és a mellem nagyobb.

6. Egyértelműen kövér.

febr. 4. 14:40
 12/13 anonim válasza:

Amúgy

Sportos: Izmos, nem sovány nem kövér, formás, lapos- és vagy kockás hasú.

Normál alkat: Nem sovány de nem is kövér, nem izmos, legtöbb ember ilyen alkatú, természetes alkat, de nem husis, egészséges alkat.

Husis/Duci/Telt: Azaz túlsúlyos, enyhén kövér, akárhogy nevezzük. Több mint az egészséges alkat, de valamennyi formája még van, nem szétfolyós.

Kövér/Elhízott: Nagyon túlsúlyos, szétfolyós, egészségtelen, többnyire pocakja is van a kövéreknek.

Molett: Ezt a szót nem nagyon használom, nem tudom inkább a husis vagy a kövér, vagy inkább az ilyen Kardashian-alkatú lányokat takarja.

Én kövérként magamra nem használom, inkább a kövér/túlsúlyos/elhízott kifejezéseket.

febr. 4. 14:51
 13/13 anonim ***** válasza:

"Sportos: Izmos, nem sovány nem kövér, formás, lapos- és vagy kockás hasú"

Nemtõl függetlenül viszonylag kevés embernek van természetesen kockás hasa. Pláne csajnént, ahol az egészséges testzsír százalék magasabb, mint amit a pasiknak ajánlanak.

A lapos has meg nálam annak is kérdése, hogy megittam-e a reggeli kávémat meg a pohár vizememet. Bumm, nem lapos.

Ja és a sportnak ehhez sok köze nincs, ha gizda vagy és nem iszol eleget, edzés nélkül is kockás a hasad. Ha körbemész valami Magic the Gathering tournamenten, ott is lesznek emberek, akiknek "kockás", de az erõnlétük 0.

febr. 4. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!