Husis/duci/kövér stb. Neked mit jelentenek ezek a szavak?
Linkelek néhány képet. Ha van időd, odaírod melléjük, hogy melyikre milyen szót használnál a következők közül: sportos/normál alkat/husis/duci/telt/kövér/elhízott/molett?
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
6) [link]
1. az sportos, izmos alkat, formás, a combja vaskos kicsit de tuti az izomtól.
2. már kicsit kövér, ne haragudj. Felsőteste alapján husit mondanék de a combja durván vastag.
3. no body shaming, de a husi és a kövér határán. Én is hasonló alkat vagyok annyi hogy kicsit több felesleg van rajtam, és hát én kövérnek számítok már magam meg mások szerint is.
4.-et nem nyitja meg.
5. is kövér. Az én alakom is ilyesmi csak máshogy oszlik el. Kisebb a derekam de a hasam és a mellem nagyobb.
6. Egyértelműen kövér.
Amúgy
Sportos: Izmos, nem sovány nem kövér, formás, lapos- és vagy kockás hasú.
Normál alkat: Nem sovány de nem is kövér, nem izmos, legtöbb ember ilyen alkatú, természetes alkat, de nem husis, egészséges alkat.
Husis/Duci/Telt: Azaz túlsúlyos, enyhén kövér, akárhogy nevezzük. Több mint az egészséges alkat, de valamennyi formája még van, nem szétfolyós.
Kövér/Elhízott: Nagyon túlsúlyos, szétfolyós, egészségtelen, többnyire pocakja is van a kövéreknek.
Molett: Ezt a szót nem nagyon használom, nem tudom inkább a husis vagy a kövér, vagy inkább az ilyen Kardashian-alkatú lányokat takarja.
Én kövérként magamra nem használom, inkább a kövér/túlsúlyos/elhízott kifejezéseket.
"Sportos: Izmos, nem sovány nem kövér, formás, lapos- és vagy kockás hasú"
Nemtõl függetlenül viszonylag kevés embernek van természetesen kockás hasa. Pláne csajnént, ahol az egészséges testzsír százalék magasabb, mint amit a pasiknak ajánlanak.
A lapos has meg nálam annak is kérdése, hogy megittam-e a reggeli kávémat meg a pohár vizememet. Bumm, nem lapos.
Ja és a sportnak ehhez sok köze nincs, ha gizda vagy és nem iszol eleget, edzés nélkül is kockás a hasad. Ha körbemész valami Magic the Gathering tournamenten, ott is lesznek emberek, akiknek "kockás", de az erõnlétük 0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!