Husis/duci/kövér stb. Neked mit jelentenek ezek a szavak?
Linkelek néhány képet. Ha van időd, odaírod melléjük, hogy melyikre milyen szót használnál a következők közül: sportos/normál alkat/husis/duci/telt/kövér/elhízott/molett?
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
6) [link]
1: normál, vékony
2: kicsit husi
3: telt
4: duci
5: molett
6: kövér
1: Normál, plötyi
2-3: Husis
4-6: Kövér
sportos - Ez egy fittségi szint meg életmód, nem testalkat. Vannak izmosnak látszó, de renyhe emberek, és top atléták akiken reng a háj
normál alkat - Már mint ki szerint? A divat abszolúte változékony. Én a heroin chic korszakban nevelkedtem, akkor az volt a "normális", hogy egy csaj 175 magas 45 kilóval vattát eszik. a barokban meg az volt a normális, hogy ne fújjon el a szél.
Az egészségügyi szempontból meg ha megeszel normál adag kalóriát, mozogsz, aztán NEKED az a személyes normál alkatod.
husis - gyerekes szó, én nem használom, pláne felnõtt emberre
duci & kövér - nekem ez szinoníma.
telt - nagy melle és feneke van
elhízott - kövérebb mint régen volt
molett - régies, modoros szó, szintén nem használom
Furcsa, hogy a #3,4 válaszoló milyen kategóriákat csinált. Szerintem a 3-as és a 2-es között óriási különbség van.
Nekem ez a sorrend:
1 < 2 < 5 < 3 = 4 < 6
1. Átlag
2. Segges, póni lábú, torznak tűnik
3. Duci, de arányos
4. Dagi, kövér
5. Dagi, kövér
6. Dagi, kövér
1: átlag csaj
2:rossz photoshop
3:átlag csaj, picit levették a szaturációt, de még ízlésesen van retusálva
4:átlagos csaj
5:átlagos csaj
6: átlagos csaj
Ezek mindegyike egy átlagos felnõtt nõ, akivel találkozol egy átlagos Keddi napon, kivéve a kettest meg a hármast, legalábbis nem 1az1ben.
Egy ilyen alakkal simán aktív, sportol az ember, és még nem is plus size ha nem magas.
Szerintem annak hatna valami nagyon extrának, aki vagy csak magazinokban lát embert, vagy annak, aki prepubertás, és a teste félig gyerek, félig már megnyúlt.
Két dolog számít egy embernél.
Jótékony, vagy kártékony. A többi nem érdekel.
1: van rajta felesleg fogyhatna még , átlagos
2: kövér, molett
3: duci
4: elhízott
5: kövér, elhízott
6: hájpacni
Az a baj az összes ilyen képpel, hogy amiről nem hinné az ember, azon is van szerkesztés, manipulatív nagyon.
4. képtől felfelé elhízottak az alanyok, de már a 3. képen lévőn is van fölösleg és teljesen közömbösen mondom, nem azt vitatom, melyik vonzó és melyik nem, mert az teljesen szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!