Lányok/nők. Titkon néha van egy kis irigység bennetek, mikor egy nőies meleg pasi csinosabb, mint egy nő?
Figyelt kérdés
2023. nov. 27. 18:12
1/7 anonim válasza:
Azért legyünk őszinték: én rohadt kevés nőies meleg pasit láttam, aki akár csak megközelítene egy átlag nőt.
2/7 anonim válasza:
Ha lenne is, nem érdekel. Nem ingatja meg az önbizalmam, ha valaki nálam csinosabb.
3/7 anonim válasza:
Nem, de nem is láttam ilyet soha. Ha egy nőnek kinéző meleg férfi, akkor én csak egy jó nőt látok és ettől nem térek ki a hitembol. A nőies férfi meg női szemmel nem szép.
4/7 anonim válasza:
🤣👏🤦
Egy igazi nőre inkább vagyok irigy, mint egy ilyen majomra, bocs.
5/7 Sunshinedoll válasza:
PAsi, aki csinosabb és nőiesebb, mint egy nő? Mivan? :DDDD
6/7 anonim válasza:
Nem értem mire gondolsz. A melegek nem nőiesek. Ők a transzok. És igen, néha irigy vagyok a keményvonalas travikra hogy milyen szépen járnak tűsarkúban.
7/7 Metionin válasza:
Vannak nagyon szép androgün emberek, férfiak és nők is. Nekem ők pl. tetszenek de a kinézetük nem befolyásolja a szexuális identitásukat, egyáltalán nem biztos, hogy melegek. Szóval ha úgy érted, hogy van-e olyan szép arcú férfi akinek irigylem az arcát vagy ilyesmi, akkor igen, láttam már olyat, akivel szívesen cseréltem volna mondjuk orrot vagy állat vagy arcformát, ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!