A szép nőkre irígyek a többi nők?
Igen. Ha még jó tested is van, akkor jobb ha nem is létezel. 😊
Ja, a szemedbe kedvesek a hátad mögött meg fikáznak.
A férfiak is, ha nem vagy hajlandó elájulni mekkora kanok, akkor jön onnan is.
Szánalmas kis görcs mind.
Ez milyen kérdés már? Te talán nem vagy irigy azokra a pasikra, akik jóképűek, jó a testük és minden csaj bukik a kukijukra? Na.
Az ízlések pedig eltérőek. Szerintem például - női szemmel nézve - Kulcsár Edina egy nagyon szép nő. De vannak olyan nők, akik lehet hogy szerinted istennők, szerintem viszont baromi rondák: pl. Sarki Kati, Vajna timi stb. És nem azért, mert irigy vagyok rájuk, egyszerűen így látom. A barátnőim között voltak csúnyácskák, és gyönyörűek is, utóbbiakra sem voltam irigy soha.
Én személy szerint el ismerem ha valaki szép!
De én mindig azt mondom: mossa le a sminkjét aztán majd meglatjuk ...mert sminkbe kb mindenki szép...meglátsz egy bomba csajt de ha le mosná a sminket lehet elsirnad magad.
Rengeteget tud dobni egy csajon egy jó smink és egy jó haj..plusz a ruha...
Sokszor magamon is tapasztalom hogy pl meg igazitom a szemoldokom plusz egy kis szempilla spirál és máris szebb vagyok.. de ha
Egyébként szerintem se szép az Edina, róla is van a neten is olyan kép ahol nincs smink rajta, és mintha kb csak egy falusi leanyka lenne aki valami cba-ba pénztáros és nem egy szépségkirálynő, tehát meg azt se tudom rá mondani hogy természetes szépség.
Ritka az olyan csaj aki smink nélkül zsíros kócos hajjal szar ruhába is szép ..de kinek mi a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!