Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Utálnak az osztálytársaim, és...

Utálnak az osztálytársaim, és kikészit teljesen. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok előre szeretném leírni, hogy tényleg nem felvágásból írom ide a kérdést csak már szeretném kiönteni a lelkem mert erről a dologról nem igazán tudok senkivel beszélni mert akkor én tűnnék beképzeltnek. A suliban van a legtöbb problémám ebből mert, ha az utcán megbámulnak a lányok vagy csúnyán néznek ellenségesek ezeket a dolgokat még elviselem de az zavar, ha a közvetlen környezetem folyamatosan ezzel van elfoglalva. Írok egy kicsit arról, hogy is nézek ki fekete rövid hajam van fekete szemeim vékony jó alakom van középmagas vagyok és szép arcom nem akarom túl ragozni de tényleg egy olyan lány vagyok akire azt mondják, hogy nagyon gyönyörű. De igazából teszek is a szépségemért mindig ápolt vagyok megcsinálom a hajam divatosan stílusosan öltözködöm jó ruhákba járok szóval nem könnyű mindenre odafigyelni, hogy az eredmény tökéletes legyen. Nem kevesen mondták rám, hogy különlegesen szép lány vagyok. A másik gond az, hogy nemcsak szép vagyok de a szüleim eléggé gazdagok és tényleg mindent megkapok és nem is nagyon kell érte semmit tennem szóval kimondom, hogy nagyon hálás vagyok az életemért mert ennél szebbet elképzelni sem tudnék csak ugye a beteges féltékenykedés már nagyon zavaró. A legnagyobb problémám azzal van, hogy az osztályon belül is sok lány van, akiknek nagyon szemet szúr az én külsőm vannak, akik elfogadják, hogy ők nem lehetnek ilyenek és megbékélnek vele de úgy 5-6 lány nagyon irigy mert bár páran közülük mindent megpróbálnak megtenni érte az eredmény mégis az lesz, hogy fele olyan szépek sem tudnak lenni mint én. Néhányan csak csúnyán néznek és látom, hogy óra közben vagy szünetekben engem figyelnek és ilyen utálattal irigységgel néznek rám néha pedig teljesen megváltoznak és tökre nyalni próbálnak ez még régebben volt jellemző most már inkább csak süt róluk a féltékenység. Viszont az egyik lány vele van a legnagyobb problémám beszólogat meg szinte már meg akar ölni a szemével irigy arra a figyelemre is, amit én a fiúktól kapok mert szinte mindenkinek én jövök be és főleg a probléma az is, hogy ezeknek a lányoknak a kiszemeltjei is inkább engem választanának nem tudok már mit csinálni velük még év vége felé is inkább a fiúkkal lógtam mert ők legalább nem féltékenykednek de hát ez sem állapot mert akkor meg ebbe köt bele az a lány de egyértelműen csak irigy mit lehetne tenni?

2018. ápr. 15. 22:28
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Nem sokat. A szépségnek is megvannak a hátulütői. Meg a gazdagságnak is.

Mondjuk ha egy fiúval járnál, a többivel meg nem állnál különösebben szóba, nekik is jutna valaki... :)

2018. ápr. 15. 22:46
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
én is az lennék
2018. ápr. 16. 11:05
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Levegőt azért vettél mire bepötyögted ezt? 18 évesen lehetnél kicsit értelmesebb. Még az érettségiig kibírod. Aztán felnőttként úgyis azzal lesznek elfoglalva az emberek inkább, hogy mennyire vagy értelmes, szóval ne aggódj majd az egyetemen/fősulin nem téged fognak irigyelni már ha egyáltalán felvesznek... Arra nem gondoltál, hogy nem a külsőd miatt utálnak, hanem mert egy beképzelt majom vagy? Én sem barátkoznék veled. Az osztályomban a szép lányok nepszerűek voltak, mert nem volt ekkora arcuk és volt némi értelem bennük. Lehet most mindenki téged akar megfektetni, de ez hamar megváltozik majd felnőtt korodra, mikor rájönnek a pasik, hogy a diákhitelből nem lehet téged finanszirozni
2018. ápr. 16. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
95%

Kár,hogy a helyesírás nem az erősséged.Akkor lennél már igazán tökéletes.(irónia,ha nem esne le)

A szépség relatív.Fogadd el,hogy vannak rossz indulatú emberek,illetve nagyképűek is,mint például te.

Nőj fel.

2018. ápr. 18. 18:11
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Te egy szánalmas Gyökér vagy.
2018. ápr. 18. 23:45
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
De legalább egy helyes mondatot kihoztam belőled.Egy újabb szintre léptél,gratulálok.Nehogy ezért is irigykedjenek majd rád! :)
2018. ápr. 19. 06:46
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Fúú, kicsit nagy a mellény, azért el ne ájulj magadtól. Amúgy meg nem szabad foglalkozni velük, ennyi az egész. Közhely meg nehéz is, de ez van.
2018. máj. 25. 00:17
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem irigyek rád,csak látják,hogy mekkora gyökér vagy.
2018. máj. 25. 15:45
 9/9 anonim válasza:
79%

Férfiként mondom nem egy ilyen beképzelt tini 3,14csát láttam, kiégni. Nektek üzenném, hogy a szépség mulandó dolog és minnél többet élek beképzelt, trágár, ringyó életett annál rondábbak lesztek.

Osztályba is volt, minig egy ilyen fő muff.

Az egyikről kiderült, hogy cigótelep melett lakik egy társas házban egyikben cigók másikban ők, az iphone a gucci és a divatos tököm tudja cuccok rajta voltak, de mind az esti műszakjából finanszírozta, khmm éjjeli pillangó volt.

Hát csúnyán lebukott, mikor a napixar-os képei körbe jártak az iskolában. Azutánna csak árnyéka volt önmagának.

Másik csaj... egy mangusztaképü szépnek nevezett lány aki mindenkit kinevetett aki csak hozzá szólt, legjobb haveromat is az anyjába küldte, de nem tudta ki vagyok én felszedtem 5 perc alatt a tárcámba 20db 20-assal, én lefektettem és másnap a húgómat aki történetesen gyönyörű megkértem játsza el, hogy a barátnőm és reggel bejött és porig alázta mennyire csúnya csajt hoztam fel dugni...

Vörös fejjel sírva rohant félmeztelenül a 4-dikről. öröm volt látni.

Másik: általánosban gyönyörű szőke, kék szemű lány volt tényleg, de onantól, hogy 14 évesen megqrták, aztán totál megcsúnyúlt a kozmetikumoktól.

Most mint egy sültcsirke, rövid hajjal, pinókió orral.

Szóval, nem minden a külső. Egy átlagos lány, szép belősvel többet ér, mint egy gyönyörű nulla roszindulatú belsővel.

2018. aug. 24. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!