Utálnak az osztálytársaim, és kikészit teljesen. Mit tegyek?
Nem sokat. A szépségnek is megvannak a hátulütői. Meg a gazdagságnak is.
Mondjuk ha egy fiúval járnál, a többivel meg nem állnál különösebben szóba, nekik is jutna valaki... :)
Kár,hogy a helyesírás nem az erősséged.Akkor lennél már igazán tökéletes.(irónia,ha nem esne le)
A szépség relatív.Fogadd el,hogy vannak rossz indulatú emberek,illetve nagyképűek is,mint például te.
Nőj fel.
Férfiként mondom nem egy ilyen beképzelt tini 3,14csát láttam, kiégni. Nektek üzenném, hogy a szépség mulandó dolog és minnél többet élek beképzelt, trágár, ringyó életett annál rondábbak lesztek.
Osztályba is volt, minig egy ilyen fő muff.
Az egyikről kiderült, hogy cigótelep melett lakik egy társas házban egyikben cigók másikban ők, az iphone a gucci és a divatos tököm tudja cuccok rajta voltak, de mind az esti műszakjából finanszírozta, khmm éjjeli pillangó volt.
Hát csúnyán lebukott, mikor a napixar-os képei körbe jártak az iskolában. Azutánna csak árnyéka volt önmagának.
Másik csaj... egy mangusztaképü szépnek nevezett lány aki mindenkit kinevetett aki csak hozzá szólt, legjobb haveromat is az anyjába küldte, de nem tudta ki vagyok én felszedtem 5 perc alatt a tárcámba 20db 20-assal, én lefektettem és másnap a húgómat aki történetesen gyönyörű megkértem játsza el, hogy a barátnőm és reggel bejött és porig alázta mennyire csúnya csajt hoztam fel dugni...
Vörös fejjel sírva rohant félmeztelenül a 4-dikről. öröm volt látni.
Másik: általánosban gyönyörű szőke, kék szemű lány volt tényleg, de onantól, hogy 14 évesen megqrták, aztán totál megcsúnyúlt a kozmetikumoktól.
Most mint egy sültcsirke, rövid hajjal, pinókió orral.
Szóval, nem minden a külső. Egy átlagos lány, szép belősvel többet ér, mint egy gyönyörű nulla roszindulatú belsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!