Valaki rendelt már a párizsi parfümök oldalról?vélemény?
Figyelt kérdés
Elvileg márkás parfümök utanzatait árulják.Jo tudom nem lesz olyan mintha megvennèn a márkákat de jónak mondják ezt az oldalt2023. aug. 12. 14:45
1/3 anonim válasza:
5-6 ezer forintért elég jó utánzatokat lehet kapni a Lattafa, Rasasi, Al Haramain stb gyártóktól. Akkor minek vennél egy ilyen kétes forrásból beszerzett löttyöt amivel nulla a tapasztalat?
2/3 anonim válasza:
Jónak mondják… Kik? Influencerek?
Azoknak fizetnek, hogy csak jót mondjanak róla.
A Fragranticán meg lehet nézni, hogy milyen más parfümökhöz hasonlítják az adott illatot, és van egy csomó olcsó alternatíva is.
3/3 anonim válasza:
Ha mèg esetleg él ez a kérdés bárki számára én nem rég rendeltem onnan, úgy voltam vele lesz ami lesz max ha nem tartós többször fújom be magam akár csak az ilyen alap avonos parfümöknél.
VISZONT én nagyon pozitívat csalódtam, olyan illatokat is rendeltem amiket régebb óta is használok az illat 1/1 ugyan az semmi problèmám nem volt vele a tartósságot meg úgy szint kiemelném 11kor befújtam magam és du4-ig még mindig éreztem az illatát sőt zuhanyzást követően is megmaradt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!