Divain, párizsi parfümök, parfen oldalról rendeltetek már parfümöt, ha igen mennyire tartósak?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy a fent említett oldalakról rendeltetek-e már, és amit kaptatok milyen minőségü illatok. Mennyire tartósak? Illetve mennyire megbízhatóak?2023. aug. 2. 12:25
1/3 anonim válasza:
A parfenről próbáltam egy creed aventust illetve egy armani stronger with yout. Tartósságba nulla volt mind2 sajnos plusz az illat sem volt olyan hűha... èn nem vennék többszőr onnan.
2/3 anyoca 1 válasza:
Én 4 parfümöt rendeltem a Parfentől,és mindegyik nagyon hasonlít az eredetihez,és tartós is
3/3 Gaby17 válasza:
Szia. Rendszeresen rendelek a Parfen oldalról évek óta. Brutàl tartós parfümök, és teljesen olyanok, mint az eredeti. Egy bajom van, hogy egyre dràgàbb. Amikor én kedtem rendelni, 4500 ft volt, utànna mindig 500 ft-al emelték a parfümök àrait, most màr 6000 ft..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!