Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A párizsi szalámi és a májkrém...

A párizsi szalámi és a májkrém széle miért "sötétedik" be?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem mindkettőt, de miért következik be fogyasztás után, tároláskor ez a nem túl gusztusos dolog? Ezt a "besötétedett" részt inkább ki szoktam vágni a kérdéses termékből, mert hányingert kapok tőlük.

2023. júl. 25. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kiszárad a felülete, és mivel világos az alapszine, ezért látszik.

Semmi baja sincs ettöl, de ha zavar, mindig csomagold be szorosan a vágott felületet múanyag fóliába, azonnal, miután vágtál belöle egy darabot.

2023. júl. 25. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
A párizsi nem szalámi.
2023. júl. 25. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

#2: köszönöm, Sherlock.

#1: köszi!

2023. júl. 25. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Oxidalodik a levegon.
2023. júl. 25. 23:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű oxidáció.
2023. júl. 26. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!