A párizsi szalámi és a májkrém széle miért "sötétedik" be?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem mindkettőt, de miért következik be fogyasztás után, tároláskor ez a nem túl gusztusos dolog? Ezt a "besötétedett" részt inkább ki szoktam vágni a kérdéses termékből, mert hányingert kapok tőlük.2023. júl. 25. 17:00
1/5 anonim válasza:
Kiszárad a felülete, és mivel világos az alapszine, ezért látszik.
Semmi baja sincs ettöl, de ha zavar, mindig csomagold be szorosan a vágott felületet múanyag fóliába, azonnal, miután vágtál belöle egy darabot.
3/5 A kérdező kommentje:
#2: köszönöm, Sherlock.
#1: köszi!
2023. júl. 25. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!