Szalámit hogy tároljam, hogy ne romoljon meg?
Figyelt kérdés
Vettem egy fél kg-s egész szalámit. Felszeletelem, és belerakom egy műanyag lezárható dobozba, majd annyit veszek ki minidig ami kell. Rossz ötlet ez így?2023. ápr. 16. 15:28
1/6 anonim válasza:
Rossz. Annyit szelj belőle, amit meg is eszel, különben kiszárad. Fél kiló szalámi nem nagy mennyiség, gondolom egy hét alatt egymagad is megeszed.
2/6 anonim válasza:
Minél jobban elzárod a levegőtől, annál jobban bírja, úgyhogy felszeletelni a lehető legkárosabb dolog!
4/6 anonim válasza:
Kar hogy az egeszet felszeletelted.
A helyedben gy reszet hagynam szeletelve, masik reszet egymasra illezstve szorosan folpack. Vagy paoirtorlo (zsirt felszivni) es ugy kivukrol folpack. Az megakadalyozza a kiszaradst.
Es nyilvan tedd hutobe
5/6 anonim válasza:
Ha mar felszelted vagy ugy szeretnéd tárolni nyugodtan fagyaszd le adagokban, fóliába csomagolva.
6/6 anonim válasza:
Úristen, nehogy hűtőbe tedd. Semmi íze nem lesz. Az ad jó ízt, ha kicsit "megizzad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!