Bimbó piercing nagy udvaros mellbe?
Szia!
Gyakorlatilag bármilyen mellbimbóba lehet piercinget rakatni, akár többet is, illetve többfélét is. Viszont az, hogy mennyire változik az érzékenysége, nagyban függ attól, hogy a piercing lyuka pontosan hova kerül. Ha nagyon közel halad el olyan idegsejtekhez, amiknek szerepe van abban, hogy a mellbimbó szexuálisan izgult legyen, akkor érzékenyebb lesz, míg ha túl fölé, vagy túl alá, akkor vagy nem változik, vagy kicsit elnyomja azokat és csökken az érzékenysége. A leggyakoribb az, amikor magát a bimbótestet szúrják át vízszintes irányban, viszont lehet a bimbótestet függőlegesen, átlósan, vagy bámilyen más irányban is átszúrni. Sőt, van egy fajtája, ami igazából egy, a mellbimbóba helyezett microdermal ékszer. Ugyan kicsit körülményes, de ugyan így lehet kombinálni az átszúrt és a merőlegesen belehelyezett ékszerpárt is.
Behelyezhető magába a bimbóudvarba is, illetve a bimbótest "megbúvó" részébe is, ami a bimbóudvar és a bimbótest találkozásánál kezdődik, áthalad a bimbó azon részén, ami belül van, majd a másik oldalt ugyancsak a találkozásnál jön ki. Ajánlott ilyen esetben a NEM egyenes száras ékszer, viszont minden más esetben kezdőékszernek a sima, két végén golyós barbell ékszer, lehetőleg titán száras kivitelezésben.
A gyógyulási idő változó. 2-4 hétig tényleg nem érdemes vele játszani, utána is csak nagyon módjával. A látszólagos gyógyulás 2-8 hét között van, míg a tökéletes gyógyulás 3-6 hónap körül. Ha esetleg vastagabb ékszert szeretnél bele, úgymond tágítanád kicsit, vagy nagyon, akkor a fél évet érdemes megvárni, addig az ékszert ki sem szedni. Az első hónapban rendszeresen ápolni és nagyon ügyelni, hogy ne akadjon bele semmibe sem. Főleg a melltartóknál veszélyes, illetve zuhanyzás után a törülközésnél. Víz érheti, de ne ázzon ki, illetve szoli, szauna is kerülendő legalább 2 hónapon át. Sportmelltartó ilyenkor jobb, vagy egy kis darab sterill mull lappal lefedni a bimbót a hétköznapokra.
Az, hogy nekem tetszik, és van is és értek is hozzá, nem jelent semmit. Lepontozni itt is bátran lehet ;)
Illetve még lehet plasztikai műtéttel is korrigálni a mellbimbót, bár nem valami olcsó megoldás. Ehhez érdemes lenne szakembert keresned. Ha lenne kérdés, csak írj ;)
Nekem is hasonló mellem van, én dupla piercinget szúrattam, ilyet, mint amilyen ezen a képen van:
Nekem érzékenyebbek lettek a bimbók jóval. Azóta vastagabbak is vannak már benne, így már nem lapos sosem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!