Vinted-en ha vásárolnának tőlem, meg kell adni az email címemet?
Figyelt kérdés
Több ruhát is felraktam elsőre. Több kedvelés is jött. Valamint 3 ember azt írta, hogy küldjem el az email címem, hogy hitelesíthesse a vásárlást.
Ez normális vagy esetleg valaki tudja hogy működik a vásárlás folyamata?
(Légyszi csak az válaszoljon aki tud is segíteni!)
2023. aug. 7. 21:51
1/8 anonim válasza:
Az eladónak nem kell megadnia e-mail címet, csalás
2/8 anonim válasza:
Nehogy megadj semmit,csak ha a Vinted ír neked privátban.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. aug. 8. 06:30
4/8 anonim válasza:
Jajj neeem. Minden a vinteden belul van. A vinted kuld beepitett uzenetet az appon belul h megvettek. Ott rakattintasz hogy lekered a szallitasi cimket es azzal feladod.
Vinteden kivul semmit sem kell csinalni, az mind csaló
5/8 anonim válasza:
Csalók meg mindenhol vannak, a Vinteden is, a Jófogáson is, akik kihasználják az eladó naívságát, jóhiszeműségét, tájékozatlanságát, butaságát!!!
6/8 anonim válasza:
Ha tudatlanul megadtam az emailem, de a linken belül már leesett, hogy csalás és a bankadataimat kérik, lehet belőle baj, hogy tudják az emailem? Spamnek jelöltem a feladót
7/8 anonim válasza:
Igen, megtalálnak email cím alapján, kinyomozzák hol laksz és kopogtatnak a csalók az ajtódon. Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!